Judd Trump a reușit o nouă prestație excelentă în prima parte a duelului cu Sam Craigie din turul 1 de la Yushan Open, turneu transmis în direct de Eurosport în această săptămână. După un break de peste 100 de puncte în jocul al doilea, Judd Trump a reușit și cel mai mare break de la turneu, de 144 de puncte! Liderul mondial are totuși emoții în meciul care se dispută în sistemul 'primul la 5 frame-uri'. Craigie a revenit iar scorul era 3-2 pentru Trump. Liderul mondial a avut nevoie de joc decisiv pentru calificarea în turul 2.

Snooker Open Yushan : Trump, break de 144 puncte

Dacă eliminarea lui Ronnie O'Sullivan a reprezentat șocul primei zile, în turul 1 nu au mai fost surprize la același nivel. Marco Fu a fost eliminat de Barry Hawkins (3-5) în unul dintre cele mai echilibrate dueluri, Ken Doherty a pierdut cu același scor în fața lui Mark Allen. Campion la English Open, Mark Selby a trecut de Anthony Hamilton tot cu 5-3.
The Masters
Masters | Barry Hawkins trece dramatic de Judd Trump și este în marea finală de la Londra
16/01/2022 LA 04:57
Ricky Walden a pierdut surprinzător în fața lui Noppon Saengkham, în timp ce John Higgins a avut nevoie de joc decisiv în duelul cu Lu Ning. Matthew Stevens a fost eliminat după 2-5 în fața lui Anthony McGill, în timp ce finalistul de la English Open, David Gilbert, a avut nevoie de joc decisiv ca să-l elimine pe Zhao Xintong. Dominic Dale, cel care l-a eliminat luni pe Ronnie O'Sullivan, a fost învins cu 5-3 de către Fergal O'Brien.
The Masters
Judd Trump, al 3-lea semifinalist de la Masters, după o victorie categorică în fața lui Kyren Wilson
14/01/2022 LA 16:25
The Masters
Ronnie O'sullivan, apel către șefii snookerului! "Racheta" vrea mai multe turnee de tip Masters
13/01/2022 LA 11:52