Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan nu se mai ascunde de nimic: "Mi-ar plăcea să câștig din nou la Crucible"

Nicu Savin

Actualizat 19/03/2024 la 21:00 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat fără mari emoții în turul secund la World Open, învingându-l cu 5-3 pe Michael White. La finalul partidei, "Racheta" a vorbit deschis despre obiectivele sale pe acest final de sezon și nu s-a ferit să spună că visează să triumfe pentru a 8-a oară în carieră la Campionatul Mondial, ceea ce ar fi un record absolut.

Ronnie O'Sullivan i-a ridicat pe chinezi în picioare! "Racheta", break fenomenal la World Open

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în turul 2 la World Open, după ce a trecut cu 5-3 de Michael White. Ronnie a condus cu 3-1 la pauză, reușind inclusiv două break-uri de peste 100 de puncte, dar apoi s-a văzut egalat.
"Racheta" a reușit totuși să se adune spre final și a câștigat două frame-uri la rând, ultimul dintre ele pe muchie de cuțit. Pe parcursul partidei, Ronnie a reușit și doup break-uri de peste 100 de puncte, ajungând la cota 50 în acest sezon.
Septuplul campion mondial s-a calificat așadar în runda a 2-a a competiției de la Yushan, unde țintește al 6-lea său trofeu al sezonului.
picture

Ronnie O'Sullivan, în turul 2 la World Open! Dramatism total în ultimul joc al duelului cu White

Ronnie OSullivan vrea al 8-lea titlu mondial: "Voi merge acolo și voi face tot posibilul"

Chiar dacă turnedul din Chiana este unul important, marele obiectiv al lui Ronnie pe acest final de sezon este Campionatul Mondial. De obicei, "Racheta" se ferește să vorbească despre obiectivele sale sau spune că nu este obsedat de recorduri, dar azi a recunoscut că va merge la Crucible pentru a câștiga.
"Mi-ar plăcea să încerc să câștig Crucible. Este un turneu greu și 17 zile este o perioadă lungă. Se pot întâmpla multe acolo. Mi-ar plăcea să câștig încă o dată pentru a ajunge la opt titluri. Sunt atât de mulți jucători buni în jur, așa că trebuie să ai puțin noroc și să joci un snooker bun la momentele potrivite.Voi merge acolo și voi face tot posibilul", a spus O'Sullivan, citat de .
Ronnie O'Sullivan face unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, el câșigând deja 5 turnee: Mastersul de la Shanghai, Campionatul Regaltului Unit, Mastersul, World Grand Prix și Riyadh World Masters. Dacă va reuși să câtige pentru a 8-a oară Campionatul Mondial, Ronnie va intra în categoria selectă a jucătorilor care au câștigat toate cele 3 trofee ale Triplei Coroane într-un singur sezon. Doar Steve Davis (1987/88), Stephen Hendry (1989/90 and 1995/96) și Mark Williams (2002/03) au mai reușit această performanță.
Ronnie O'Sullivan va juca în turul secund la World Open împotriva reprezentantului gazdelor, Lyu Haotian, care a trecut dramatic în prima rundă de Aaron Hill. Partida dintre Ronnie și Haotian va avea loc miecuri, de la ora 13:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo