Deși nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru Mondialul de la Sheffield, întâlnind în primul tur un adversar redutabil - David Gilbert -, Ronnie a mers mai departe fără mari emoții. Alan McManus, unul dintre cei mai buni tacticieni din istoria snookerului, a vorbit la superlativ despre "Rachetă", care poate fi comparat, în istoria sportului, cu doar doi alți titani: Lionel Messi și Roger Federer.
"E unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, nu doar cel mai bun din snooker. Trebuie să fii la masă cu Ronnie, să joci contra lui, pentru a înțelege cât e de bun. Face totul diferit de oricine în istoria acestui sport. Are un talent incredibil, probabil că nu au fost mai mult de șase sportivi în istorie cu asemenea dar nativ. Eu i-aș pune doar pe Messi și Federer înaintea lui, ca talent, Ronnie e absolut incredibil", a spus McManus, pentru Eurosport.

Ronnie O'Sullivan e uriaș, dar are și noroc! Lovitura incredibilă reușită de "Rachetă" la Crucible

World Seniors Championship
Ronnie O'Sullivan e mai mult decât cel mai mare din istorie: "Geniu divin!"
03/05/2022 LA 08:12

Jimmy White: "Ronnie O'Sullivan e incredibil, a câștigat Mondialul în 3 decenii diferite"

Jimmy White, cel mai ghinionist jucător din istorie (a pierdut 6 finale de Campionat Mondial), s-a declarat la rândul său impresionat de Ronnie, care, la 46 de ani, etalează încă un snooker fabulos.
"O'Sullivan e incredibil, modul în care joacă, modul în care face totul să pară atât de natural și ușor impresinează mereu. A câștigat titluri mondiale în 3 decenii diferite și, la 46 de ani, încă e cel mai bun. A revenit pe locul 1 mondial și uimește întotdeauna", a spus Jimmy White.
În turul doi de la Campionatul Mondial, "Racheta" va avea o partidă destul de dificilă, probabil. Englezul îl va întâlni pe învingătorul din partida Mark Allen - Scott Donaldson, numărul 15 mondial fiind mare favorit. Allen, învingător în acest sezon la Openul Irlandei de Nord și finalist în Championship League, a demonstrat în trecut că e capabil de rezultate mari la Crucible. Englezul de 36 de ani a bifat până acum o semifinală de Mondial și 3 sferturi de finală la cea mai importantă competiție din lume.
Dacă va câștiga titlul la Crucible în acest an, Ronnie O'Sullivan l-ar egala pe Stephen Hendry, singurul cu 7 trofee de Mondial în palmares. "Racheta" ar închide definitiv discuția privind GOAT-ul din snooker, fiind în fața legendarului scoțian la toate celelalte capitole importante.
World Seniors Championship
Ronnie O'Sullivan și îmbrățișarea care a părut că nu se va termina. Ce i-a zis Trump: "M-a terminat"
03/05/2022 LA 05:44
World Seniors Championship
Higgins - O'Sullivan, în a doua semifinală de la Mondial. Calificare dramatică pentru scoțian
28/04/2022 LA 05:11