World Snooker Tour a emis un comunicat vineri prin care și-a anunțat "intenția ca evenimentele următoare să continue așa cum au fost planificate. Acest lucru include Tour Championship de la Llandudno și Campionatul Mondial din Sheffield.
Însă trebuie să luăm în calcul toate scenariile și vom urma sfaturile Guvernului. Sănătatea și siguranța fanilor, jucătorilor și staff-ului sunt prioritare" a anunțat WST în comunicatul oficial.
World Snooker Tour a anulat deja un turneu, China Open, însă nu are de gând să facă același lucru cu cele 2 turnee rămase. Astăzi a început Openul Gibraltarului, turneu transmis integral pe Eurosport și Eurosport Player, iar acesta reprezintă ultima oportunitate pentru jucători să urce în clasamentul mondial înaintea Campionatului Mondial.
Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36
Tour Championship, turneu la care participă doar primii 8 jucători din clasamentul pe ultimul an, va începe marți, pe 17 martie, și va fi transmis de Eurosport. În ceea ce privește marele turneu de la Crucible, acesta urmează să înceapă pe 18 aprilie.
Este posibil ca WST să fie nevoită să reducă numărul fanior care pot intra în arenă, așa cum s-a întâmplat la Openul Gibraltarului, acolo unde pot fi în tribune maxim 100 de persoane. Openul Gibraltarului este transmis în direct de Eurosport sâmbătă și duminică de la ora 10.30 (sesiunea de dimineață) și de la 17.45 (sesiunea de după-amiază).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37