World Snooker Tour a emis un comunicat vineri prin care și-a anunțat "intenția ca evenimentele următoare să continue așa cum au fost planificate. Acest lucru include Tour Championship de la Llandudno și Campionatul Mondial din Sheffield.
Însă trebuie să luăm în calcul toate scenariile și vom urma sfaturile Guvernului. Sănătatea și siguranța fanilor, jucătorilor și staff-ului sunt prioritare" a anunțat WST în comunicatul oficial.
World Snooker Tour a anulat deja un turneu, China Open, însă nu are de gând să facă același lucru cu cele 2 turnee rămase. Astăzi a început Openul Gibraltarului, turneu transmis integral pe Eurosport și Eurosport Player, iar acesta reprezintă ultima oportunitate pentru jucători să urce în clasamentul mondial înaintea Campionatului Mondial.
Snooker
Marius Ancuța Classic 2022, un omagiu adus celui mai mare ambasador al snooker-ului în România
07/09/2022 LA 14:24
Tour Championship, turneu la care participă doar primii 8 jucători din clasamentul pe ultimul an, va începe marți, pe 17 martie, și va fi transmis de Eurosport. În ceea ce privește marele turneu de la Crucible, acesta urmează să înceapă pe 18 aprilie.
Este posibil ca WST să fie nevoită să reducă numărul fanior care pot intra în arenă, așa cum s-a întâmplat la Openul Gibraltarului, acolo unde pot fi în tribune maxim 100 de persoane. Openul Gibraltarului este transmis în direct de Eurosport sâmbătă și duminică de la ora 10.30 (sesiunea de dimineață) și de la 17.45 (sesiunea de după-amiază).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
Mario Păun, campion la RST Cup 2022, după ce l-a învins pe Mădălin Gal! Declarațiile celor doi
29/08/2022 LA 11:57
Snooker
RST Cup redeschide sezonul de snooker, după pauza de vară
26/08/2022 LA 08:48