Snowboard

Germania a debutat cu o victorie în sezonul 2020 de la snowbarding paralel mixt

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ramona Hofmeister

Credit imagine: Eurosport

DeIon Alexandru
15/01/2020 la 14:16

Ramona Hofmeister și Stefan Baumeister au câștigat fără emoții finala disputată în Austria. Deși gazdele câștigaseră toate etapele din 2019, echipa Germaniei a fost prea puternică pe pârtia legendară de la Bad Gastein.

În acest sezon, Bad Gastein a găzduit pentru al 20-lea an o etapă de Cupa Mondială. Austria a avut 4 echipe la startul competiției, dar nu a fost cu noroc pentru gazde. Deși în acest an s-au prezentat la Bad Gastein și echipe din China, Japonia, Canada sau Statele Unite, europenii au făcut legea pe cea mai lungă coborâre din circuit.

Lecția de snowboarding

Marea vedetă a echipei Germaniei, Ramona Hofmeister a câștigat ultimele 4 etape la paralel și și-a dus echipa până în marea finală de paralel mixt de la Bad Gastein. Hofmeister a făcut echipă cu Stefan Baumeister, câștigătorul Cupei Mondiale din 2019.

Finala a fost fără mari emoții. Austriecii nu mai pierduseră pe zăpada de acasă de la Bad Gastein de 6 ani, dar Hofmeister și Baumeister au fost de neoprit!

Germania a câștigat prima etapă a Cupei Mondiale la snowboarding paralel mixt

00:02:31

Deși l-a avut în echipă pe câștigătorul de la paralel din acest an de la Bad Gastein, Daniel Bagozza, Italia n-a reușit să prindă podiumul. Elveția a învins clar Italia în finala mică.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschisi negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Subiecte asemănătoare
Snowboard
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe