Articol scris de Cezara Paraschiv
UPDATE: Marc Marquez a suferit o fractură la umărul drept și va fi supus unei intervenții chirurgicale, marți, la Barcelona, scrie motorsport.com.
Sporturi cu Motor
Fata care visează la Formula 1. La 4 ani era deja la karting, iar la 9 ani a testat o mașină F4
09/05/2022 LA 13:52
Câștigător al ultimelor patru titluri mondiale în motomondialul de viteză, Marquez a avut o cursă plină de evenimente la Jerez. Instalat în fruntea cursei, spaniolul a pierdut controlul motocicletei, trezindu-se aruncat în coada plutonului, după o greșeală în virajul 4. De pe locul 18, a revenit în lupta pentru podium, însă a greșit din nou, cu trei tururi înainte de finalul cursei, în același viraj cu numărul patru, lovindu-se violent de asfalt, apoi de roata propriei motociclete.
Medicii i-au imobilizat gâtul campionului mondial, întârziind plecarea de pe circuit. În acest moment, starea lui Marquez rămâne necunoscută.
Francezul Fabio Quartararo, de la Petronas Yamaha, a obținut prima sa victorie în MotoGP, devansându-i pe podium pe Maverick Viñales (Yamaha Factory Racing) și pe Andrea Dovizioso (Ducati). Italianul Valentino Rossi a abbandonat în turul al 19-lea
Startul sezonului de MotoGP a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. În prezent, sezonul a fost reconturat, cu 13 curse, finalul fiind programat pe 15 noiembrie, la Valencia. Săptămâna viitoare, MotoGP-ul va programa o nouă etapă pe circuitul de la Jerez.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Sporturi cu Motor
Marc Márquez, căzătură groaznică în Marele Premiu al Portugaliei
23/04/2022 LA 10:48
Sporturi cu Motor
Marc Marquez suferă din nou de diplopie, după căzătura teribilă din weekend
22/03/2022 LA 12:31