Espargaro a devenit din ce în ce mai nemulțumit de Aprilia în cadrul actualului sezon. El a pus la îndoială în repetate rânduri rata progresului motocicletei RS-GP dar și decizia producătorului de a regândi de la zero versiunea din 2020.
Espargaro a fost în mod special nemulțumit după un test recent de la Misano, unde, spune el, nu a primit „nimic nou” să testeze.
Smith a recunsocut într-un interviu acordat Motorsport.com că progresul din sezon al Aprilia a fost unul încet, însă s-a arătat încrezător că actualele dificultăți vor fi depășite.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
„Aprilia a înțeles că aveam nevoie de o revizuire completă pentru 2020 și pentru că suntem o companie mică avem nevoie de mai mult timp decât restul”, a declarat Smith.
„Am decis să ne concentrăm eforturile pe 2020, ceea ce înseamă că modificările din 2019 nu au avut loc așa cum ne-am fi așteptat. Pot să înțeleg frustrarea șoferului, petnru că atunci când ești într-un campionat care se dezvoltă constant și ceilalți competitori vin cu lucruri noi încă din iulie, august, ajungi să rămâi în urmă”, a declarat Smith.
„Dacă Aleix mai poate rezista câteva luni, sper că își va putea schimba tonul și să fie fericit cu ceea ce poate oferi Aprilia”, adăugat el.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31