Deși a recuperat după un început mai slab și a terminat pe doi, Dovizioso nu a avut nicio șansă în fața lui Marc Marquez la Aragon GP iar spaniolul a câștigat a opta sa cursă din acest sezon.
Astfel, Marquez are un avans de 98 de puncte în clasamentul general din acest sezon față de Dovizioso, care a câștigat doar trei curse în acest an. Doar 125 de puncte mai sunt disponibile, cu cinci runde înainte de final.
Cursa pentru titlu a italianului a fost afectată nu numai de problemele Ducati dar și de accidentele suferite la Barcelona, unde a fost implicat într-un accident care a cuprins mai multe motociclete declanșat de Jorge Lorenzo și la Silverstone, unde a fost victima unui incident provocat de Fabio Quartararo.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
„Nu sunt genul care să caute scuze și nu vreau să încep acum. Dar înainte de Barcelona eram în spate dar aproape (la 12 puncte). Incidentul de acolo ne-a tăiat entuziasmul, dar oricum nu eram la fel de aproape de Marc ca anul trecut”, a afirmat el.
„I-am pus dificultăți în anumite momente la jumătatea sezonului, iar apoi a avut loc accidentul de la Silverstone. Dar nu vreau să spun că fără aceste incidente aș putea să îi pun probleme lui Marc, pentru că am terminat în fața lui doar în Austria”, a declarat Dovizioso.
„Aceasta este realitatea și trebuie să fim mai buni în anumite aspecte, lucru de care suntem conștienți. Însă nimeni nu îl poate învinge pe Marc în acest moment, așa că toți trebuie să găsim soluții”, consideră italianul.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31