După ce în weekendul trecut Eurosport ți-a propus Turul Virtual al Flandrei, câștigat de marele Greg Van Avermaet, cu un atac impresionant pe Paterberg, în această seară v-am oferit o altă provocare: o nouă cursă spectaculoasă, de această dată de mașini.
Erhan Jajovski a câștigat a 5-a etapă a circuitului virtual "The Race All-Star", la care au participat piloți de renume din Formula 1, IndyCar sau Formula E.
"Este minunat să câștig această cursă! Am început mai slab, dar am reușit să mă redresez pe parcurs, iar în final să devin campion", a spus Jajovski, după finalul cursei.
Sporturi cu Motor
The Race All-Star, în direct și în exclusivitate pe Eurosport.ro
10/04/2020 LA 15:29
Bono Huis a încheiat cursa pe locul secund, în timp ce podiumul a fost completat de Nikodem Wisniewski.
Erhan Jajovski (24 ani) este un gamer din Macedonia, pasionat de cursele virtuale. Acesta și-a început cariera profesionistă în "Simulator" în 2012, însă pasiunea sa adevărată pentru mașini a luat naștere încă de când avea 5 ani. Erhan a dezvăluit care este pilotul său favorit din Formula 1: Fernando Alonso.
https://i.eurosport.com/2020/04/11/2805620.jpg

Listă de start impresionantă

La eveniment au participat foste sau actuale vedete din Formula 1. Legendele au fost și ele prezente: Jaques Villeneuve, fost campion mondial, Jenson Button, care de asemenea a câștigat titlul suprem în F1, Juan Pablo Montoya, care, pe lângă performanțele din F1, a impresionat în NASCAR sau Formula 3000 și Emerson Fittipaldi, omul care în anii 70 a cucerit două titluri mondiale.
Pe lista provizorie de start s-au aflat și nume legendare din alte sporturi cu motor: Emanuele Pirro (câștigător de 5 ori în cursa de 24 de ore de la Le Mans), Tiago Monteiro (12 victorii în World Touring Car Championship), Andy Priaulx (campion în European Touring Car Championship și de trei ori campion în World Touring Car Championship), Vitantonio Liuzzi (fost pilot de Formula 1, care în ultima parte a carierei a impresionat în Formula E) sau Dario Franchitti (o adevărată legendă în IndyCar).
"Cursele Esports erau extrem de populare, dar odată cu criza COVID-19, boomul este fantastic. Oamenii nu pot merge la concerte, la evenimente sportive, la festivaluri, filme sau petreceri, astfel că le oferim o variantă extrem de plăcută de a-și petrece timpul liber. Comunitatea motorsportului din toată lumea și-a dat mâna pentru a crea acest spectacol incredibil", a spus CEO Torque Esport, Darren Cox.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45