Erhan Jajovski, în vârstă de 24 de ani, a câștigat fără probleme The Race All Star, impunându-se în toate etapele competiției. Pe locul doi s-a situat Nikodem Wisniewski iar podiumul a fost completat de Maximilian Gunthner.
Sporturi cu Motor
Francesco Bagnaia, campion mondial în Moto GP! Primul italian, de la Rossi, care cucerește titlul
06/11/2022 LA 14:25
Cursa legendelor a fost câștigată de Petter Solberg, care a devenit astfel al șaptelea câștigător diferit în această competiție. Solberg a început cursa din pole position și a condus până târziu, intrând apoi în contact cu Dario Franchitti. Apoi l-a urmărit pe Juan Pablo Montoya și a câștigat cursa după ce acesta a fost penalizat.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Sporturi cu Motor
Ghinion teribil! Am ratat la mustață trofeul la Est European
25/10/2022 LA 06:31
Sporturi cu Motor
Francesco Bagnaia a câștigat MP al Maleziei la MotoGP. Italianul, pas uriaș spre titlul mondial
23/10/2022 LA 09:30