Extreme E și Discovery au semnat un parteneriat pentru următorii trei ani, care va aduce milioanelor de fani ai motorsportului din Europa și America de Nord cea mai spectaculoasă transmisiune a curselor desfășurate pe trasee extreme de basm.
Discovery, lider pe piața transmisiunilor multi-brand de sport, va utiliza platforma MotorTrend pe continentul nord-american, în timp ce Europa se va putea conecta la acțiune prin platformele Eurosport și Eurosport Player.

Extreme E, viitorul curselor off-road

Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Primul sezon competițional Extreme E va debuta în prima parte a lui 2021, la o dată ce va fi anunțată în curând. Calendarul cuprinde cinci curse și îi va plimba pe piloți, dar și pe fani, pe trasee inedite, din zona arctică până în deșert și până în pădurea tropicală, toate afectate în prezent de fenomenul de încălzire globală și de intervenții umane necumpătate.
Extreme E are o puternică misiune ecologistă, propunându-și să atragă atenția asupra unei probleme acute a planetei, fiind o invitație în plus pentru fani de a lua în considerare trecerea la un mijloc de transport electric.
“Este o veste grozavă faptul că Discovery s-a alăturat listei noastre de parteneri media. Brandurile Discovery au o vizibilitate mare în întreaga lume și vor fi cheia pentru a duce cursele Extreme E către o audiență globală. Partenerii media sunt vitali pentru a ne face cunoscută misiunea și preocuparea pentru sustenabilitate, tehnologie verde și inovație. Unii dintre cei mai buni piloți din lume, femei și bărbați, își vor testa limitele în unele dintre cele mai dure medii din lume.
Extreme E înseamnă un viitor care include realitate virtuală, imagine 3D, noi unghiuri de filmare, vot al publicului, imagini surprinse cu ajutorul dronelor. Experiența de gaming se contopește cu realitatea, în colțurile extreme ale planetei”, a transmis Ali Russell, Chief Marketing Officer Extreme E.
Trojan Paillot, VP Rights Acquisitions al Eurosport, a completat: “Avem un istoric bogat în ceea ce privește televizarea celor mai palpitante și sustenabile curse de motorsport, printre care Formula E și Eurosport Events operate de PURE ETCR, prima competiție de turisme sută la sută electrică. Avem încrederea că putem aduce Extreme E pe milioane de ecrane și putem contribui la constituirea unei comunități pasionate de fani în piețe strategice ale lumii.”
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31