Așa cum o spune și numele, competiția a adus împreună în mediul virtual nume legendare din sporturile cu motor. Fernando Alonso și Jenson Button sunt doar doi dintre foștii piloți de Formula 1 care au luat startul într-o cursă specială și au trăit fiecare moment exact ca în vremurile glorioase de pe circuitul real.
În prima cursă a serii, Alonso a trecut linia de sosire cu un avans de numai 0,037 secunde față de Jenson Button, fostul său rival din Formula 1.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33

Alonso, revenire spectaculoasă de pe ultimul loc

Potrivit regulamentului, Alonso a fost nevoit să plece de pe ultima poziție în cea de-a doua cursă, lucru care n-a reprezentat o problemă pentru dublul campion din Formula 1. Spaniolul a fost de neoprit la volanul său virtual și a câștigat cu un avans liniștitor față de Tiago Monteiro.

Mesajul lui Alonso după victoria de la The Race All-Star

"M-am simțit grozav în această seară. Am reușit să câștig prima mea cursă virtuală. Sper că toată lumea s-a distrat la fel de mult ca și mine.", a scris Alonso, pe contul de Twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31