George Baldi (M1RA Esports / Hyundai) a reușit să se impună în prima cursă din e-WTCR din Slovacia după ce a obținut în extremis pole position. Campionul Esports WTCR online din urmă cu un an a reușit să profite la maxim de prima poziție din grila de start.
Baldi a rezistat pe tot parcursul cursei la presiunea pusă de Moritz Löhner (Williams Esports / CUPRA) din Germania și Adam Pinczes (Triple A Esports / CUPRA) din Ungaria. Löhner a reușit la un moment dat să îl depășească pe Baldi, însă acesta a revenit spectaculos și s-a impus.
Campionul en-titre Esports WTCR, Kuba Brzezinski, a terminat pe poziția a 4-a, deasupra coechipierului și conaționalului său, Nikodem Wisniewski.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33

Banki a câștigat cursa a doua

Bence Banki a profitat din plin în cursa a doua de faptul că s-a pornit cu grila de start inversă față de prima cursă. Banki a plecat de pe poziția secundă, însă a reușit să-l depășească pe Martin Barna. Maghiarul a rămas "în coasta" lui Banki pe tot parcursul cursei, însă nu a putut să-l oprească pe campionul Esports WTCR din 2018.
Esteban Guerrieri părea că va termina pe poziția a doua, însă un contact cu Heinemann în penultimul tur l-a trimis în exterior. Guerrieri a revenit pe pistă, însă a terminat abia pe poziția a 11-a după ce în prima cursă terminase pe poziția a 9-a, cea mai bună pentru un pilot real din WTCR.

Victorie pentru Banki la e-WTCR din Slovacia

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31