Lorenzo a fost departe de o clasare în primii zece de când s-a întors după o accidentare suferită la Assen în iunie iar cea mai bună clasare a sa a fost un loc 14 la Silverstone, la 56 de secunde distanță de primul loc.
Forma sa fizică îi afectează capacitatea de a duce o cursă la capăt iar viteza sa pe o singură tură a scăzut semnificativ. Lorenzo s-a calificat de pe locurile 21, 18 și 19 de când a revenit. Toate aceste lucruri au loc în timp ce colegul său Marc Marquez este tot mai aproape de al șaselea titlu al carierei.
Puig a remarcat dominarea lui Marquez, însă a recunoscut că îngrijorările lui Lorenzo privind motocicleta sunt valide, indiferent de starea sa fizică.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
„Elementul pozitiv este victoria și felul în care a fost obținută”, a declarat Puig după victoria lui Marquez de la Aragon.
„Partea negativă este că Jorge nu are o perioadă bună cu motocicleta noastră, încercăm să îl ajutăm cât putem. Știm că este puternic dar din păcate lucrurile nu au mers conform planului în aceste curse. Trebuie să găsim o soluție diferită pentru următorul Grand Prix”, a afirmat Puig.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31