În vreme ce Espargaro a reușit la Aragon cea mai bună clasare a Aprilia în acest sezon după ce a terminat pe locul șapte, la 10 secunde în spatele câștigătorului Marc Marquez, Iannone a încheiat cursa pe 11, la 22 de secunde în spatele colegului său.
În cele șapte curse pe care ambii piloți Aprilia le-au dus la capăt, Espargaro a terminat înaintea lui Iannone de cinci ori și a obținut 46 de puncte față de Iannone.
Iannone, după cursa de la Aragon, a făcut referire la performanța sa bună de anul trecut cu Suzuki, când a încheiat pe locul trei, ca dovadă că ceva nu este în regulă.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
„Nu sunt mulțumit pentru că pierdem mult în ceea ce privește viteza maximă și accelerarația, chiar și în comparație cu colegul meu. Am avut această problemă de la începutul anului și este greu de înțeles de ce”, a afirmat Iannone.
„Un șofer poate ajunge până la un punct și cred că mi-am depășit limitele, cu toată durerea pe care am resimțit-o în weekend, nu am spus nimic. Aștept ceva important de la Aprilia. Nu neapărat privind piese sau lucruri inovative la motocicletă până la sfârșitul anului, dar măcar să facă două motociclete să meargă la fel, pentru că nu se întâmpla așa acum. Sunt două motociclete identice, dar au performanțe diferite, trebuie să înțelegem de ce”, a adăugat el.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31