În urma operației, multiplul campion mondial a primit vești foarte bune de la medicii Spitalului Universitar din Barcelona. Aceștia au constatat că nervul radial nu a fost deloc afectat, lucru care dacă s-ar fi întâmplat ar fi necesitat o perioadă de recuperare foarte mare. Lui Marquez i-a fost aplicată doar o placă care să-i fixeze osul, iar sportivul va putea începe exercițiile de recuperare destul de repede.
https://i.eurosport.com/2020/07/19/2852384.jpg

Ar putea reveni la etapa din Cehia

Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Cu toate acestea, medicii nu au anunțat o dată fixă când Marquez ar putea concura din nou. Cert este că el va lipsi de la etapa din acest week-end, când este programat Marele Premiu al Andalusiei, pe același circuit de la Jerez.
Apoi, campionatul mondial de motociclism va lua o pauză de 2 săptămâni și se va întoarce pe 9 august când va avea loc Marele Premiu al Cehiei, pe circuitul de la Brno. În cel mai fericit caz, acel moment va marca revenirea lui Marquez pe pistă, asta dacă recuperarea va decurge în mod normal.
Dacă va reveni, pilotul de la Rapsol Honda va porni o cursă de recuperare, care va fi totuși destul de greu de realizat ținând cont de calendarul foarte comprimat din acest sezon, dar și de starea sa de sănătate.
Francezul Fabio Quartararo a câștigat etapa din week-end-ul trecut de la Jerez, fiind urmat pe podium de ibericul Maverick Vinales și de italianul Andrea Dovizioso.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31