După prima operație lucrurile păreau că s-au rezolvat foarte repede în cazul umărului pilotului spaniol, iar acesta chiar a forțat o revenire la doar câteva zile, în Marele Premiu al Andalusiei.
Durerile însă s-au acutizat, iar revenirea s-a amânat pentru Marele Premiu al Cehiei de la sfârșitul acestei săptămâni, dar lucrurile au luat o întorsătură negativă și Marquez va lipsi și de la cea de-a 3-a cursă a sezonului.
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2854088.jpg
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45

Marquez a fost reoperat ieri

Deși recuperarea părea la un moment dat foarte rapidă, Marc Marquez a fost supus ieri unei noi intervenții chirurgicale, pentru că atela de titan plasată la prima intervenție s-ar fi deteriorat din cauza acumulării de stres.
După consultările cu medicii, cei de la Rapsol Honda a anunțat astăzi că Marquez nu este apt de a reveni pe pistă și va rata și Marele Premiu al Cehiei din acest week-end, urmând să fie înlocuit cu Stefan Bradl.
În aceste condiții, șansele ca Marquez să își mai poată îndeplini obiectivul de a câștiga campionatul mondial de Moto GP și în acest sezon se reduc considerabil, mai ales că există posibilitatea ca unele curse să fie anulate din cauza pandemiei.
După etapa din Cehia, campionatul mondial nu va face pauză, urmând 2 etape la rând în Austria în week-end-urile 21-23 și 28-30 august și rămâne de văzut dacă Marquez va putea reveni pe motocicletă măcar la acele curse.
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31
Sporturi cu Motor
Scene incredibile, după ce doi piloți s-au ciocnit pe pistă
05/07/2021 LA 06:55