După prima operație lucrurile păreau că s-au rezolvat foarte repede în cazul umărului pilotului spaniol, iar acesta chiar a forțat o revenire la doar câteva zile, în Marele Premiu al Andalusiei.
Durerile însă s-au acutizat, iar revenirea s-a amânat pentru Marele Premiu al Cehiei de la sfârșitul acestei săptămâni, dar lucrurile au luat o întorsătură negativă și Marquez va lipsi și de la cea de-a 3-a cursă a sezonului.
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2854088.jpg
Sporturi cu Motor
Fata care visează la Formula 1. La 4 ani era deja la karting, iar la 9 ani a testat o mașină F4
09/05/2022 LA 13:52

Marquez a fost reoperat ieri

Deși recuperarea părea la un moment dat foarte rapidă, Marc Marquez a fost supus ieri unei noi intervenții chirurgicale, pentru că atela de titan plasată la prima intervenție s-ar fi deteriorat din cauza acumulării de stres.
După consultările cu medicii, cei de la Rapsol Honda a anunțat astăzi că Marquez nu este apt de a reveni pe pistă și va rata și Marele Premiu al Cehiei din acest week-end, urmând să fie înlocuit cu Stefan Bradl.
În aceste condiții, șansele ca Marquez să își mai poată îndeplini obiectivul de a câștiga campionatul mondial de Moto GP și în acest sezon se reduc considerabil, mai ales că există posibilitatea ca unele curse să fie anulate din cauza pandemiei.
După etapa din Cehia, campionatul mondial nu va face pauză, urmând 2 etape la rând în Austria în week-end-urile 21-23 și 28-30 august și rămâne de văzut dacă Marquez va putea reveni pe motocicletă măcar la acele curse.
Sporturi cu Motor
Marc Márquez, căzătură groaznică în Marele Premiu al Portugaliei
23/04/2022 LA 10:48
Sporturi cu Motor
Marc Marquez suferă din nou de diplopie, după căzătura teribilă din weekend
22/03/2022 LA 12:31