După ce revenirea lui Marquez a fost amânată de la etapă la etapă, echipa Repsol Honda a recunoscut că acesta va continua recuperarea și nu va reveni la competiție până când că brațul său nu va fi pe deplin recuperat.
Față de comunicatele din ultimele săptămâni, reprezentanții Honda au admis că perioada de recuperare a pilotului va fi mai lungă decât s-a estimat, ceea ce înseamnă că acesta nu va mai concura în acest sezon: "După ce au fost consultați mai mulți specialiști s-a decis ca planul de recuperare să fie modificat. Se estimează că va dura 2-3 luni până când Marc va fi apt pentru curse."
"Obiectivul nostru ca echipă este ca Marc să revină în curse abia când umărul său va fi 100% recuperat. Rapoartele medicale nu ne permit să estimăm exact un mare premiu la care va reveni, dar vom avea răbdare cât va fi nevoie.", s-a mai specificat în comunicat.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Alberto Puig, managerul celor de la Repsol Honda a declarat: "S-a vorbit foarte mult despre recuperarea lui Marc și termenele limită, dar noi din primul moment, după a doua operație, am spus că singurul obiectiv este recuperarea sa în totalitate. Nu vrem să ne grăbim. Când Marc va fi gata să se întoarcă și să concureze așa cum știe el, atunci ne vom gândi la următorul obiectiv."

Il sorriso di Pol Espargaro, MotoGP, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Pol Espargaro, primul "pole" al carierei la Marele Premiu al Styriei

Campionatul Mondial de motociclism viteză continuă în acest week-end cu Marele Premiu al Styriei, care va avea loc la fel ca și săptămâna precedentă pe circuitul austriac de la Spielberg.
Astăzi au avut loc calificările, iar spaniolul Pol Espargaro (Red Bull KTM) va pleca pentru prima oară în carieră din pole-position, devenind al 10-lea pilot spaniol din istorie care se poate mândri cu o astfel de performanță. Ibericul va fi secondat de pe prima linie a grilei de start de niponul Takaaki Nakagami (LCR Honda) și de spaniolul Joan Mir (Suzuki). Francezul Johann Zarco (Avintia Racing) obținuse al treilea timp, dar el va pleca de pe ultima poziție din cauza unei penalizări.
Câștigătorul etapei trecute, Andrea Divizioso (Ducati) va pleca de pe poziția a 8-a, fiind urmat de liderul la zi al clasamentului general, Fabio Quartararo (Petronas Yamaha). Quartararo conduce în clasament după 4 etape cu 67 de puncte, fiind urmat îndeaproape de Dovizioso cu 56 de punte și de Maverick Vinales cu 48 de puncte.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31