Echipa Rapsol Honda a admis faptul că pilotul a ajuns deja la Jerez și că există posibilitatea ca el să concureze chiar în acest week-end. Totul depinde de rezultatul unei noi examinări medicale la care va fi supus Marquez în cursul zilei de astăzi.
Serviciile medicale vor trebui să-și dea acordul pentru ca pilotul să poată reveni pe pistă la finele acestei săptămâni. Aceștia vor verifica dacă sportivul are capacitatea să execute mișcările specifice din timpul cursei și vor hotărî dacă sportivul este sau nu apt pentru a concura.
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2854088.jpg
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45

Decizia i-a luat prin surprindere pe membrii echipei

Evoluția atât de rapidă a lucrurilor privind starea de sănătate a sextuplului campion mondial i-a luat prin surprindere chiar și pe mecanicii și inginerii echipei sale. Aceștia nu se așteptau ca Marquez să concureze în aceată etapă, astfel că au părăsit Jerez-ul la sfârșitul săptămânii trecute.
Dacă Marc va primi acordul medicilor de a participa, întreaga echipă din jurul său va face cale întoarsă pentru a pregăti calificările de sâmbătă și mai apoi cursa de duminică.
Medicul care l-a operat, l-a sfătuit pe spaniol să nu concureze până la etapa din august din Cehia, care va avea loc pe circuitul de la Brno. În ciuda acestui fapt, Marquez este dispus să riște să ia startul la Marele Premiu al Andalusiei și să încerce să salveze cât mai multe puncte, pentru a nu pierde contactul cu rivalii săi la titlul mondial din acest sezon.
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31
Sporturi cu Motor
Scene incredibile, după ce doi piloți s-au ciocnit pe pistă
05/07/2021 LA 06:55