Marquez, care este favorit să câștige al șaselea titlu din carieră în acest weekend, a suferit un accident la turul șapte al antrenamentelor. Șoferul Honda, care șchiopăta după incident, a fost transportat la spital însă s-a putut întoarce pentru a doua sesiune de antrenamente, unde a avut cel mai bun timp din weekend.
Marquez a declarat că deși a avut dureri „peste tot”, și-a revenit repede după accident și că a fost îngrijorat în special de faptul că nu a putut respira timp de cinci secunde.
„Nu am putut respira timp de cinci secunde. De aceea eram la pământ. Au fost doar cinci secunde, dar s-au simțit ca 20. A fost un impact puternic și este adevărat că, pas cu pas, mi-am revenit și când am ajuns la centrul medical, eram deja ok”, a declarat Marquez.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
„Dar înțeleg că medicii trebuie să gestioneze cât mai bine situația și au dorit analize detaliate așa că am mers la spital dar cel mai important este că sunt bine. Au fost dureri peste tot, dar cel mai important lucru după accident a fost că nu am putut respira. Aceasta a fost principala problemă”, a afirmat Marquez.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31