Pilotul Petronas SRT a fost doborât de pe motocicleta sa pe finalul primei sesiuni de antrenamente în turul al șaselea și a suferit un hematom la glezna stângă.
Deși a fost ulterior declarat apt pentru a continua, SRT a preferat să îl menajeze pe Quartararo pentru sesiunea de după-amiază. După ce a ieșit pe primul loc la prima sesiune, Vinales a condus și a doua sesiune, Marc Marquez fiind lider doar la început și pentru puțin timp la mijlocul sesiunii.
Vinales a avut un avans considerabil de un minut și 29 de secunde cu doar 17 înainte de final. Până la urmă, spaniolul s-a impus la o diferență de un minut și 28 de secunde.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
Andrea Dovizioso de la Ducati a încheiat pe poziția a doua în timp ce Cal Crutchlow (LCR Honda) a ocupat locul trei. Astfel, trei șoferi Ducati s-au clasat între primii cinci.
Campionul Marc Marquez a trebuit să se mulțumească cu locul șase după ce în turul al 11-lea l-a depășit pe Jorge Lorenzo, ceea ce a rezultat într-un contact minor între cei doi piloți Repsol Honda. Cu toate acestea, Marquez s-a clasat în fața lui Valentino Rossi care a închieat pe poziția a șaptea. I-au urmat Alex Rins (Suzuki), Franco Morbidelli (SRT) și Aleix Espargaro (Aprilia).
Antrenamentele de vineri au avut parte și de un moment mai puțin obișnuit. Un cangur și-a făcut apariția la Marele Premiu al Australiei.
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31
Sporturi cu Motor
Scene incredibile, după ce doi piloți s-au ciocnit pe pistă
05/07/2021 LA 06:55