Pentru prima oară, Oracle Red Bull Racing vine în România. Red Bull Racing Show Run va avea loc pe 10 septembrie la București, iar fanii sporturilor cu motor din țara noastră vor avea ocazia să vadă un spectacol unic în fața Palatului Parlamentului.
Red Bull va aduce la București monopostul RB7, monopostul care a adus titlurile mondiale din 2011 la constructori, dar și la piloți, prin Sebastian Vettel.
Cu ocazia Red Bull Racing Show Run, capitala României se va alătura unei liste selecte de locații în care spectacolul Red Bull a prins viață în ultimii ani din care mai fac parte orașe precum Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga sau Jedah.
Sporturi cu Motor
Povestea unui manager și a unui programator care au lăsat totul pentru a deveni piloți în LeMans 24
17/06/2022 LA 10:21
https://i.eurosport.com/2022/08/04/3427652.jpg

Max Verstappen, mesaj pentru fanii din România

Red Bull Racing Show va avea loc pe 10 septembrie la București, cu o zi înaintea cursei din Marele Premiu al Italiei. Max Verstappen și Sergio Perez, cei doi piloți Red Bull din Formula 1, se vor afla la Monza, dar campionul mondial din 2021 a transmis un mesaj pentru fanii din România:
"Salut, România! Max aici. Veți avea parte de un răsfăț. Pe 10 septembrie, în timp ce eu și Checo vom concura la Monza, coechipierii noștri de la Red Bull Racing Show Run vor face primul pitstop în București. Nu ratați ocazia de a fi martorii puterii mașinii noastre de aproape", a fost mesajul lui Max Verstappen pentru fanii din România.

Mesajul lui Max Verstappen pentru fanii din România

Pe lângă monopostul de Formula 1, Red Bull Racing Show Run va aduce la București și mașini de drift, dar și o motocicletă de stunt riding.
Alături de mașina Oracle Red Bull Racing, Red Bull Racing Show Run va conține momente inedite realizate de piloți cu experiență. Red Bull Driftbrothers vor încinge pneurile și vor oferi un show de neuitat la bordul a două mașini de drift BMW G82 M4 cu peste 1.000 de cai putere, iar riderul Red Bull Arūnas Gibieža va impresiona cu stunturi spectaculoase pe două roți în fața Palatului Parlamentului, acolo unde sunt așteptați peste 20.000 de spectatori.
Max Verstappen este liderul clasamentului piloților din Formula 1, campionul mondial având un avans de 80 de puncte față de locul 2, Charles Leclerc. În clasamentul constructorilor, Red Bull se află pe primul loc, cu 431 de puncte.
Sporturi cu Motor
Audiență record pentru festivalul de sport, Maris Fest 2022
25/05/2022 LA 09:44
Sporturi cu Motor
Maris Fest
25/05/2022 LA 09:35