Sextuplu campion mondial la MotoGP, Marc Marquez a fost protagonistul unui accident șocant pe circuit duminică dimineață înainte de Marele Premiu al Indoneziei. Pilotul spaniol a fost propulsat de pe motocicleta sa Honda în virajul al șaptelea, pe partea dreaptă, pe finalul sesiunii de antrenament de 20 de minute duminică dimineață, la Mandalika International Street Circuit.
Spaniolul și-a distrus motocicleta dup ce a aterizat violent pe brațul stâng și părea să se fi lovit la cap după ce s-a prăbușit cu aproximativ 186 km/h. Marquez s-a ridicat rapid în picioare, deși părea amețit și a fost dus de urgență la un spital local pentru verificări suplimentare.
Sporturi cu Motor
Fata care visează la Formula 1. La 4 ani era deja la karting, iar la 9 ani a testat o mașină F4
09/05/2022 LA 13:52

Marc Marquez, dus de urgență la spital după un accident șocant în Indonezia

O scurtă declarație a Honda emisă pe platformele sale de socializare spunea:"După ce a căzut pe circuit, Marc Marquez a fost dus la spitalul din Mataram pentru verificări suplimentare". Marquez a suferit un weekend plin de cazături în Indonezia, suferind două accidente frontale în timpul calificărilor, în timp ce încerca să iasă din sesiunea Q1.
În cazul în care va fi declarat apt, Marquez urmează să înceapă duminică Marele Premiu al Indoneziei de 27 de ture de pe locul 14 pe grilă, după ce a fost promovat cu un loc din cauza unei penalizări de trei locuri pentru Franco Morbidelli de la Yamaha. Pentru sezonul 2022, MotoGP și-a înăsprit protocoalele cu privire la comoții, ceea ce l-ar putea pune pe Marquez într-o situație dificilă privindcursa de duminică, având în vedere cât de uluit arăta când s-a ridicat în picioare după accident.
Sporturi cu Motor
Marc Márquez, căzătură groaznică în Marele Premiu al Portugaliei
23/04/2022 LA 10:48
Sporturi cu Motor
Marc Marquez suferă din nou de diplopie, după căzătura teribilă din weekend
22/03/2022 LA 12:31