Sky Sports anunță că pilotul italian în vârstă de 34 de ani le-a comunicat șefilor de la Ducati încă de la startul weekendului de cursă al Marelui Premiu al Austriei că nu dorește să își prelungească înțelegerea cu echipa italiană.
Pilotul a mai punctat că a preferat să își lămurească situația contractuală pentru a se putea concentra mai departe doar asupra curselor, a transmis managerul acestuia.
Le-am comunicat celor de la Ducati că Andrea nu are intenția de a continua colaborarea în următorii ani, acum vrea să se concentreze doar pe acest campionat. Considerăm că nu există condiții pentru a putea continua împreună. Andrea și-ar dori să alerge în continuare, dacă se ivește o propunere potrivită pentru a face acest lucru. Nu am vorbit în mod concret despre oferta financiară, deci nu asta este problema. Pilotul a luat decizia, preferă să se oprească și să fie calm, să se concentreze pe campionat și să se dea la o parte, deoarece chestiunea reînnoirii contractului devenise un factor de stres.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33

Zvonuri confirmate și culoar pentru revenirea lui Lorenzo

Anunțul lui Andrea Dovizioso confirmă zvonurile apărute în ultimele luni, coform cărora pilotul italian și Ducati nu ar mai fi pe aceeași lungime de undă.
Voci din cadrul echipei s-au declarat nemulțumite de cele mai recente rezultate obținute de italianul care și-a făcut debutul în MotoGP în 2008, alături de Honda. De trei ori vicecampion mondial la MotoGP, Andrea Dovizioso nu a tolerat zvonurile conform cărora Ducati i-ar pregăti un loc pentru sezonul 2021 lui Jorge Lorenzo, retras la finalul sezonului precedent. Triplul campion mondial din Spania a declarat fără rețineri că regretă decizia retragerii și că și-ar dori să revină pe circuite, iar Ducati pare dispusă să îi ofere un contract.
Totuși, Andrea Dovizioso nu are prea multe variante de a continua în sezonul următor, întrucât echipele de top au angajamente deja semnate. În acest moment, Dovizioso cochetează cu podiumul în clasamentul mondial, fiind la egalitate de puncte cu Franco Morbidelli – 31. Cei doi italieni îi urmează în clasamentul general pe francezul Fabio Quartararo (59 puncte) și pe spaniolul Maverick Vinales (42 puncte).
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31