Astfel, Rea s-a distanțat la 100 de puncte în clasament. Razgatlioglu l-a depășit pe Rea într-o bătălie intensă din ultima tură dintr-o cursă în care Michael van der Mark s-a prăbușit cu doar trei ture înainte de final.
Turcul a câștigat cu un avans de doar 0.2 secunde față de Rea iar pe locul trei s-a clasat Tom Sykes. Rivalul la titlu al lui Rea, Alvaro Bautista, a încheiat pe poziția a cincea. Nord-irlandezul Rea a început weekendul din Franța cu un avans de 91 de puncte și avea nevoie de un avans de 34 de puncte după acastă etapă pentru a-și asigura al cincilea titlu consecutiv.
„Au fost câteva manevre nebune acolo – cursa nu s-a liniștit în niciun moment. Am făcut o greșeală mare la ultima tură și i-am dat lui Toprak ocazia să facă mișcarea care l-a ajutat să câștige. Îi transmit felicitările mele”, a declarat Rea după cursă.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Razgatlioglu a obținut victoria după ce a început cursa pe locul 16 și a devenit astfel primul șofer turc care câștigă o cursă din Superbike Championship.
De cealaltă parte, Rea a câștigat 11 curse în acest sezon, inclusiv două în etapa trecută din Portugalia iar Bautista a ocupat primul loc de pe podium de 15 ori.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31