Fabio Quartarararo a terminat cu cel mai bun timp calificările pentru ultima cursă a sezonului din MotoGP, cea de la Valencia. Campionul mondial, Marc Marquez, va pleca de pe poziția a doua, în timp ce Jack Miller este al treilea. Astfel, în prima linie vor fi trei echipe diferite.
În ciuda obținerii pole position, Quartarararo nu a fost pe deplin mulțumit: "Sunt fericit cu prestația mea. Ritmul pe care l-am impus nu a fost rău, dar am pierdut puțin pe final. Trebuie să înțelegem care este problema, mai ales în ultimul sector al pistei. Dar sunt încrezător că echipa mea știe cum să rezolvăm problema
Să fiu sincer, Valencia nu este un loc pe care să-l iubesc, încă din perioada Moto2, iar în MotoGP e și mai dificil. Așa cum spuneam, va trebui să muncesc pentru a înțelege ce trebuie făcut și să găsim o soluție împreună pentru a fi rapizi în cursă.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Va trebui să studiez datele lui Maverick (Vinales) și să analizez situația, din moment ce el și Marc (Marquez) sunt cu certitudine cei mai rapizi" a spus Fabio Quartarararo.
Aflat la ultima cursă a carierei, Jorge Lorenzo a obținut al 16-lea timp. El deține recordul pe această pistă pentru cel mai rapid tur, încă din 2016. Quartarararo a vorbit la final despre ultima cursă din cariera spaniolului.
El este un exemplu pentru mine, mai ales datorită stilului vor lin de a pilota. S-a chinuit anul acesta, dar nu putem să-i uităm trecutul. Va rămâne mereu o legendă.
https://i.eurosport.com/2019/11/16/2718040.png
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31