Eurosport, cel mai important grup de media pan-regional de sport, a lansat o nouă versiune a Eurosport Player, aplicaţia online a canalului, disponibil pe PC, tabletă, mobil şi TV. Eurosport Player este disponibil acum pe www.eurosportplayer.com, înainte de Cursa de 24 de Ore de la Le Mans, pentru a da startul unei veri plină de acţiune în direct, disponibilă pe Player. Printre competiţiile transmise se numără Turul Franţei, Cupa Mondială la fotbal feminin, US Open şi multe altele, pe măsură ce Eurosport va achiziţiona drepturi premium.
“Eurosport Player, aplicaţia online a canalului Eurosport, oferă acces nelimitat la transmisiunile în direct ale canalelor Eurosport şi la canalele bonus şi reprezintă o experienţă deosebită pe un ecran secundar, pe orice fel de echipament în 14 versiuni lingvistice din 52 de pieţe,” a declarat Arnaud Maillard, VP Digital Media, Discovery Networks International & Eurosport. “Cursa de 24 de Ore de la Le Mans este una dintre competiţiile noastre reprezentative şi este evenimentul perfect pentru prezentarea noului Eurosport Player, graţie transmisiunilor fără precedent oferite, cu o interfaţă uşor de utilizat, o experienţă îmbunătăţită a conţinutului pentru o vizionare în direct personalizată, amplă şi captivantă, oricând, pe orice echipament.”
Prin intermediul Eurosport Player, pasionaţii sporturilor cu motor se vor putea bucura de fiecare minut, de fiecare viraj şi de fiecare moment plin de adrenalină din cadrul Cursei de 24 de Ore de la Le Mans, cea mai longevivă şi mai prestigioasă cursă de anduranţă. Eurosport Player oferă fanilor transmisiuni captivante, conţinut de neegalat şi magazine dedicate. Utilizatorii vor beneficia de transmisiuni neîntrerupte şi fără pauze comerciale, cu imagini de bună calitate pe toate echipamentele. În acelaşi timp, le va dezvălui fanilor o experienţă nouă, care le va permite să afle toate detaliile despre celebra cursă.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Printre noile funcţii ale Eurosport Player, care vor permite fanilor să acceseze Cursa de 24 de Ore de la Le Mans, precum şi competiţiile viitoare, se numără:
- Experienţă liniară amplă, în direct: simulcastul canalelor Eurosport disponibil pe ecran mare. Utilizatorul poate accesa oricând acţiunea în direct.
- Experienţa Cursei de 24 de Ore în direct – transmisiuni complete de la Le Mans, minut de minut.
- Conţinutul ecranului secundar (statistici, ştiri, Tweets) şi feed-uri suplimentare fără ca feed-ul în direct al cursei să fie întrerupt.
- Transmisiuni 360°: acces la multiple camere de filmat – inclusiv unele aflate la bordul maşinii - ce permit o experienţă personalizată a vizionării.
- Conţinut uşor accesibil: navigare intuitivă pe canal, alerte şi notificări, dar şi un ghid de programe într-un format nou.
- Utilizatorii pot retrăi cele mai interesante momente ale cursei prin intermediul rezumatelor şi prezentărilor scurte. Mai mult decât atât, pot prelua controlul asupra cursei prin intermediul opţiunii ce permite derularea înapoi cu până la 3 ore a materialului. Aceştia beneficiază de asemenea de opţiunea de restart, de semnalarea momentelor cheie din cursă şi reluări imediate.
Fanii vor putea să urmărească reportajele din culise oferite de Eurosport, care vor prezenta lupta celor mai buni piloţi aflaţi la bordul maşinilor construite de fabricanţi de top printre care se numără Audi, Porsche, Toyota sau Nissan, toţi dornici să arate ce este mai bun în materie de inovaţie auto. În ultimii cinci ani, transmisiunile oferite de Eurosport din cadrul Cursei de 24 de Ore de la Le Mans au fost urmărite în medie de 16,5 milioane de fani în Europa, în 2013 înregistrându-se un record de 18 milioane.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31