Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a comentat într-un interviu pentru BeIN despre situația echipelor calificate pentru sezonul următor al cupelor europene după ce actualul sezon a fost oprit prematur.
Declarația intepretabilă a lui Ceferin făcea referire la echipele din Olanda, Franța și Belgia, iar presa din Franța a speculat că PSG, de exemplu, va trebui să joace în preliminariile UEFA Champions League în sezonul viitor!
Nu este cazul însă. UEFA a emis un comunicat pentru a lămuri această dilemă, spunând că se va păstra clasamentul coeficienților pentru țări existent și până acum și pe baza căruia se decide din ce tur preliminar (sau grupe) va juca o echipă în cupele europene.
Sporturi cu Motor
Regina de la Moto
IERI LA 06:08
În ceea ce privește anumite declarații date într-un interviu pentru BeIN, UEFA vrea să facă să fie clar că Președintele Ceferin a spus că acele cluburi din ligile suspendate vor trebui să treacă prin tururile preliminare pentru sezonul viitor conform actualei liste de acces. El nu a menționat sau sugerat vreo schimbare a listei de acces din prezent
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819326.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Sporturi cu Motor
Un român a devenit vicecampion european la moto
IERI LA 11:45
Sporturi cu Motor
Jack Miller a câștigat cursa de MotoGP din Japonia! Quartararo se menține lider la general
25/09/2022 LA 09:46