Rossi se gândește deja la 2020: „E important să începem devreme și să ne gândim la 2020. Am insistat la Yamaha să facă acest lucru. Este foarte important, mai ales pentru noi, pentru că este o diferență mare de puncta în clasament. Sunt bucuros că noua motocicletă a ajuns la testele de la Brno. Trebuie să continuăm acest drum, să ne uităm către viitor, pentru a ne putea dezvolta”.
Rossi a vorbit și despre liderul clasamentului din 2019, Marc Marquez: „Se pare că el și Honda sunt mai puternici ca niciodată în acest an. Nu știu dacă Marquez și-a atins vârful, este încă tânăr și se poate îmbunătăți. Va depinde și de calitatea tehnică a campionatului, cât vor putea progresa celelalte motociclete”.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
„Doctorul” a făcut referire și la tânărul de doar 20 de ani, francezul Fabio Qartararo și cursa memorabilă făcută la Misano: „A fost cea mai bună cursă a sa în MotoGP. Strategia sa? Să judecăm din afară e dificil. Trebuie să fii acea persoană, ascultă-ți sentimentele și apoi decide. Mi se pare că Fabio nu a greșit cu nimic. Marquez a fost totuși puțin mai rapid”.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31