Șoferul Yamaha a ales aceeași combinație de cauciucuri cu colegul său Mavrick Vinales și șoferul Petronas SRT Fabio Quartararo.
Deși cei doi au terminat pe patru și cinci, Vinales fiind candidat pentru podium toată cursa, Rossi a suferit o „scădere semnificativă” după doar câteva ture.
Rossi nu poate înțelege ce s-a întâmplat, însă consider că este o problemă a Yamaha: „Știu că ritmul meu nu a fost fantastic, nu a fost îndeajuns ca să mă lupt la podium. Dar am sperat și mă așteptam să fiu mai puternic. Cursa este foarte dificilă”.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
„Quartararo și Mavrick au avut aceleași probleme la sfârșit dar eu am avut o scădere mare, mare, după cinci-șase ture. Așa că din păcate a trebuit să încetinesc iar ritmul meu a fost destul de rău, dar nu este o problemă a cauciucului: mai mult o problemă a noastră (Yamaha) pentru că în a doua parte a sezonului am modificat motocicleta și am fost mai competitiv. Dar mereu avem această problemă cu roata din spate și am suferit mai mult decât Quartararo și Vinales”.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31