Bautista a terminat cursa în fața campionului din acest sezon, Jonathan Rea iar Toprak Razgatlioglu a încheiat pe poziția a treia.
Șase piloți au boicotat cursa din cauza condițiilor circuitului. Piloții și-au exprimat îngrijorările în fața organizatorilor privind faptul că pista este mult prea prăfuită iar temperatura este mult prea mare.
Pista de la San Juan a fost considerată potrivită pentru a se organiza cursa iar 12 dintre cei 18 piloți programați să participe au dus până la capăt evenimentul iar Loris Baz nu a putut participa din cauza unei accidentări.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33

World Superbike: Ultimul lap al cursei din Argentina

Ryuichi Kiyonari, Eugene Laverty, Marco Melandri, Chaz Davies, Leon Camier și Sandro Cortese au ales să nu participe.
Unii dintre piloți încă participau la o întâlnire cu directorul campionatului, Greogorio Lavilla, privind condițiile pistei, după ce cursa începuse.
De îndată ce cursa a început, piloții au încerat să stea pe cât posibil pe partea mai curată a pistei iar Bautista a câștigat confortabil.
Cursa de sprint Superpole și a doua cursă din Argentina vor avea loc duminică și vor fi transmise în direct pe Eurosport 1. Ultima etapă a sezonului va avea loc pe 25 și 26 octombrie în Qatar.

World Superbike: Alvaro Bautista, învingător în Argentina, într-o cursă boicotată de șase piloți

Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31