Deși weekendul s-a încheiat fără controverse, cu victorai lui Rea, sâmbătă tensiunile au fost ridicate după ce piloții s-au plâns de condițiile pistei, acuzând praf și o căldură excesivă. Iar condițiile nu s-au îmbunătățit înainte primei curse de sâmbătă ceea ce a dus la boicotarea evenimentului din partea a șase piloți.
Totuși duminică toată lumea a fost prezentă la a doua cursă, mai puțin accidentatul Loris Baz, după ce condițiile s-au îmbunătățit ca urmare temperaturilor mai scăzute.
Rea și câștigătorul primei curse, Alvaro Bautista s-au aflat pe primele poziții la iar spaniolul a preluat conducerea cursei după turul șase în urma unei erori a lui Rea. Bautista nu a rezistat însă prea mult iar Rea a ajuns pe primul loc doar două tururi mai târziu.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Chaz Davies de la Ducati a lansat o ofensivă târzie pentru a-l ajunge pe Rea și a urcat pe poziția a doua, departe însă de lider, la peste cinci secunde. Pe locul trei a încheiat Toprak Razgatlioglu de la Kawasaki după încă o cursă bună pentru turc.

World Superbike: Jonathan Rea a câștigat cursa a doua de la San Juan

Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31