Nakagami a suferit aceeași accidentare la umăr precum Marc Marquez sezonul trecut iar spaniolul s-a operat din această cauză în decembrie 2018.
Faptul că recuperarea lui Marquez a fost mai lentă și mai complicată decât s-ar fi așteptat l-a încurajat pe Nakagami să se opereze mai repede, chiar după cursa de weekendul viitor din Japonia.
Șeful LCR, Lucio Cecchinello, are nevoie astfel de un înlocuitor și conform informațiilor Autosport, acesta va fi aproape sigur fostul pilot KTM, Johann Zarco. El îi va lua locul lui Nakagami la cursele de la Philips Island, Sepang și Valencia.
Sporturi cu Motor
Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Americilor, la Moto GP
04/10/2021 LA 06:33
Zarco nu a mai participat la curse după ce a părăsit KTM luna trecută. Acordul său cu KTM urma să se încheie la sfârșitul lui 2020, însă după o jumătate de sezon slabă, cele două părți au căzut de acord să încheie contractul cu un an mai devreme.
LCR și Honda nu au dorit să comenteze privind această situație însă Autosport informează că un comunicat oficial privind apariția lui Zarco este așteptat în următoarele zile.
Sporturi cu Motor
Porsche Supercup | Accident teribil în calificările de la W Series
28/08/2021 LA 03:45
*Le Mans 24 hours
Toyota a câștigat detașat cursa de 24 de ore de la Le Mans! Dramatism total la clasa LP2
22/08/2021 LA 14:31