Echipa Austriei, cu Michael Hayboeck, Philipp Aschenwald, Daniel Huber și Stefan Kraft în componență, a obținut prima victorie la debutul sezonului 2020 / 2021 al Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile, anunță Federația Internațională de specialitate.
La debutul noului antrenor coordonator Andreas Widhoelzl, Austria a câștigat etapa pe echipe, cu un total de 1078,0 puncte, fiind urmată pe podium de Germania, la 8,7 puncte diferență și Polonia (1061,5 puncte). Pentru Germania au concurat Constantin Schmid, Pius Paschke, Karl Geiger și Markus Eisenbichler, în timo ce Polonia a mizat pe Piotr Zyla, Klemens Muranka, Dawid Kubacki și Kamil Stoch. Norvegia a terminat prima etapă a Cupei Mondiale pe echipe de la Wisla pe locul patru, urmată de Japonia, Slovenia, Rusia și Elveția.

Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, start fără spectatori

Sporturi de Iarnă
Discovery Sports întărește oferta sporturilor de iarnă, în așteptarea Jocurilor Olimpice
07/10/2021 LA 16:24
Startul sezonului de sărituri cu schiurile a fost amânat, din cauza crizei sanitare provocate de Covid-19, însă cei mai buni săritori din lume au revenit în forță în acest weekend, la Wisla, în Polonia, pentru debutul în Cupa Mondială. La fel cum se întâmplă în multe alte sporturi, săriturile cu schiurile au reluat întrecerile fără spectatori.
"A fost o zi bună, evident am avut emoții - fiind la prima competiție oficială în postura de antrenor al echipei. Sunt foarte mulțumit de prestațiile sportivilor, toți patru au avut evoluții bune. Nu au forțat - aceasta a fost strategia zilei și privesc cu încredere spre întrecerea individuală, unde vom avea alți doi sportivi capabili să concureze la același nivel înalt", a declarat Andreas Widhoelzl, după victoria echipei Austriei, de sâmbătă.
Sporturi de Iarnă
Prima reacție a lui Daniil Medvedev, după ce a câștigat Turneul Campionilor: "Ce meci!"
22/11/2020 LA 21:20
Sporturi de Iarnă
Eisenbichler a câștigat prima etapă din Cupa Mondială. Dezamăgire pentru campionul ediției trecute
22/11/2020 LA 18:21