Bode Miller, legenda americană a schiului alpin, s-a alăturat canalului Eurosport pentru a oferi fanilor sporturilor de iarnă o perspectivă 360°, o experiență unică în realitatea virtuală (VR), a uneia dintre cele mai palpitante etape de coborâre din lume.
Miller, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice și la Campionatul Mondial și de două ori campion în clasamentul general al Cupei Mondiale, va purta telespectatorii într-o călătorie fabuloasă pe pârtia ‘Birds of Prey’ din Beaver Creek (Colorado, SUA).
Urmărește filmarea 360° VR pe pagina de Facebook de
Sporturi de Iarnă
Discovery Sports întărește oferta sporturilor de iarnă, în așteptarea Jocurilor Olimpice
07/10/2021 LA 16:24
Descarcă aplicația Discovery VR de aici
Descarcă imagini din culisele filmării cu Bode Miller de aici
Timp de peste 30 de ani, Discovery a atras telespectatorii și și-a propus încă de la început să devină lider în industrie în materie de experiențe inovatoare, cu accent pe consolidarea relației cu telespectatorii pe toate platformele. De la lansarea rețelelor digitale, la conținutul HD și 3D și apoi la cel personalizat pentru web, apetitul Discovery pentru inovație se extinde acum la realitatea virtuală. O selecție de astfel de imagini video, inclusiv evoluția lui Bode Miller, este disponibilă pe www.discoveryVR.com.
Eurosport își dorește să devină destinația preferată a iubitorilor de sport. În acest sens, continuă să investească în programe, producție și promovare. Această experiență extraordinară trăită alături de Bode Miller, unul dintre cei mai mari sportivi ai disciplinelor de iarnă, confirmă promisiunea Eurosport de a “Stârni pasiunea” și de a oferi telespectatorilor momente unice din cadrul evenimentelor sportive. Cu două camere prinse de echipamentul lui Miller și lentile care surprind imagini panoramice 220°, echipele Eurosport și Discovery au realizat filmarea finală pentru a putea oferi conținut dinamic și captivant.
După ce a urmărit filmarea în VR, Bode Miller a confirmat că “aceasta este de departe cea mai bună metodă de a experimenta o etapă de schi pe care a văzut-o vreodată.”
“Dorința Eurosport este să stârnească pasiunea telespectatorilor săi, iar acest proiect inovator îi va duce mai aproape ca niciodată de una dintre cele mai cunoscute pârtii de schi,” a declarat Arnaud Simon, Senior Vice President Conținut și Producție Eurosport.
“Prin crearea primului trailer Eurosport 360° realizat cu sprijinul partenerilor noștri și al lui Bode Miller, un adevărat profesionist, ne dorim să spunem o poveste extraordinară și să oferim detalii unice despre emoțiile resimțite pe parcursul unei astfel de călătorii fascinante.”
Alături de Eurosport și Discovery, proiectul a fost susținut de Federația Americană de Schi și Snowboarding, Federația Internațională de Schi (FIS) și de Fundația Vail Valley.
În primele 48 de ore de la postarea pe Facebook, filmarea 360° a adunat un numar record de 350.000 de vizualizări și a fost distribuită de 7.000 de ori.
Aksel Lund Svindal a realizat cea mai rapidă coborâre pe ‘Birds of Prey’, obținând astfel a treia victorie din tot atâtea curse la Cupa Mondială. Iubitorii de schi din Europa se pot bucura de următoarea etapă de Cupă Mondială, care va începe pe 12 decembrie, pe Eurosport.
Sporturi de Iarnă
Prima reacție a lui Daniil Medvedev, după ce a câștigat Turneul Campionilor: "Ce meci!"
22/11/2020 LA 21:20
Sporturi de Iarnă
Eisenbichler a câștigat prima etapă din Cupa Mondială. Dezamăgire pentru campionul ediției trecute
22/11/2020 LA 18:21