Sezonul de schi alpin îi găsește în această săptămână pe băieți la Kitzbühel, unde are loc cea mai așteptată cursă a anului. Sâmbătă, în direct pe Eurosport 1 de la ora 12:30, sportivii înfruntă coborârea Streif – legendara cursă de pe masivul Hahnenkamm la care ia parte și românul Ioan Valeriu Achiriloaie. Anul trecut, competiția a fost câștigată de Dominik Paris, acesta fiind singurul schior din cei activi în Cupa Mondială care a obținut mai mult de o victorie în cursa austriacă.
La Kitzbühel se desfășoară vineri și duminică și probe de super-g, respectiv de slalom masculin, în timp ce Cupa Mondială feminină trece pe la Cortina d’Ampezzo, unde sunt programate două curse de coborâre și una de super-g de vineri încolo.
Începând de joi, Cupa Mondială de Biatlon programează noi curse la Antholz, în Italia. Probele de sprint, urmărire și start în bloc, atât la masculin, cât și la feminin, au loc între 19 și 21 ianuarie. Lupta pentru tricoul galben de lider al sezonului continuă între Martin Fourcade și Johannes Thingnes Bø, dar și între Kaisa Mäkäräinen și Anastasiya Kuzmina.
Sporturi de Iarnă
Discovery Sports întărește oferta sporturilor de iarnă, în așteptarea Jocurilor Olimpice
07/10/2021 LA 16:24
Săritorii cu schiurile se pregătesc pentru Campionatele Mondiale de Zbor cu Schiurile, care în acest an au loc pe trambulina Heini-Klopfer de la Oberstdorf. Atât calificările, cât și competițiile individuale și pe echipe sunt transmise de Eurosport începând de joi. Acum doi ani, Peter Prevc s-a impus în proba individuală, în timp ce Norvegia și-a adjudecat titlul pe echipe.
Eurosport transmite și Campionatele Europene de Patinaj Artistic, ce au loc la Moscova între 15 și 21 ianuarie, dar și competiții din Cupa Mondială de Schi Fond sau Schi Acrobatic.
Programul complet al canalelor TV poate fi găsit pe site-ul Eurosport.ro.
Sporturi de Iarnă
Prima reacție a lui Daniil Medvedev, după ce a câștigat Turneul Campionilor: "Ce meci!"
22/11/2020 LA 21:20
Sporturi de Iarnă
Eisenbichler a câștigat prima etapă din Cupa Mondială. Dezamăgire pentru campionul ediției trecute
22/11/2020 LA 18:21