Tenis de Masă

Aur pentru România la CE Tenis de masă U21! Cristi Pletea & Adina Diaconu, triumfători la dublu mixt

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

campioni

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
08/03/2020 la 08:02

România are campioni europeni U21 în proba de dublu mixt! Adina Mihaela Diaconu și Cristian Pletea au cucerit titlul suprem la Campionatul European U21.

România a reuşit o nouă performanţă remaracabilă la tenis de masă. La Campionatul European U21 din Croaţia, Adina Diaconu şi Cristian Pletea au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, după un parcurs excelent. Adina şi Cristian, cotaţi cu şansa a treia, au eliminat patru perechi pentru a ajunge în finală, iar în ultimul act s-au impus dramatic contra francezilor Bastien Rembert şi Nolwenn Fort, scor 3-2, la seturi.

România va încheia competiţia cu un bilanţ de şase medalii, sportivii urmând să mai dispute finala la dublu masculin (Cristian Pletea şi Rareş Şipoş), au obţinut bronzul la dublu feminin (Andreea Dragoman/Adina Diaconu), iar la simplu feminin (Adina Diaconu, Andreea Dragoman) şi masculin (Rareş Şipoş) şi-au asigurat trei medalii de bronz, prin calificarea în semifinale.

Tenis de Masă

#DORdeSPORT Interviu cu Eliza Samara

26/04/2020 LA 08:42

În 2017, la prima ediţie a competiţiei, la Soci, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman au cucerit singura medalie a României, argint în proba feminină de dublu.În 2018, la Minsk, România a luat o medalie de argint, prin Cristian Pletea la simplu masculin, şi două de bronz, prin Rareş Şipoş, la simplu masculin, şi prin perechea Diaconu/Dragoman, la dublu feminin.La ediţia din 2019, de la Gondomar (Portugalia), Adina Diaconu a cucerit aurul la simplu feminin, Tania Plăian a luat bronzul la simplu feminin, iar Rareş Şipoş a cucerit bronzul la simplu masculin.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis de Masă

Viitorul tenisului de masă este asigurat. Au fost partide memorabile la Olimpiada Liceelor McDonalds

24/02/2020 LA 15:01
Tenis de Masă

O certitudine și o promisiune pentru tenis de masă la Olimpiada Liceelor McDonalds

24/02/2020 LA 13:52
Subiecte asemănătoare
Tenis de Masă
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol