Germania i-a purtat noroc Elizei Samara și coechipierelor ei. Jucătoarele de la KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg s-au impus, 3-2, în fața gazdelor de la TTC Berlin, același scor cu care câștigaseră și pe teren propriu.
Accidentată, Samara nu a evoluat în finala de ieri, dar rolul de "antrenor secund" i s-a potrivit de minune.
Tenis de Masă
Victorie în lacrimi pentru Rareș Șipoș la Campionatul Național de tenis de masă
18/04/2022 LA 13:33
"Mă bucur foarte mult că am luat din nou Liga Campionilor, nu a fost ușor să stau pe bancă, să dau indicații, dar m-am descurcat. Este foarte important ce îi spui sportivului, cum relaționezi cu el în momentul în care are nevoie de un sfat, o idee sau ajutor psihic. Dincolo de toate, este minunat să fim cea mai bună echipă din Europa și sunt fericită", a susținut Eliza Samara, câștigătoare de trei ori a Ligii Campionilor.

Eliza Samara visează să câștige Liga Campionilor și cu o echipă din România

Deși euforică după cucerirea trofeului, multipla campioană europeană are și o undă de regret.
"Îmi pare rău că nu am câștigat Liga Campionilor cu o echipă din România, dar sper ca acest vis să mi se îndeplinească până la urmă", a punctat Eliza Samara.
https://i.eurosport.com/2022/04/09/3352607.jpg
Sărbătoarea după acest triumf nu s-a prelungit, pentru că sportiva se pregătește pentru Campionatele Naționale, competiție care se va desfășura săptămâna care vine la București, în Sala Polivalentă.
"Aceasta este viața noastră, a sportivilor. După ce câștigi un trofeu, o medalie sau un meci important, te bucuri și sărbătorești doar în ziua respectivă, pentru că din ziua următoare o iei de la capăt cu munca și antrenamentele. Campionatele Naționale reprezintă o competiție importantă și puternică și vreau să fiu la înălțime", a mai spus Eliza Samara.
Sursa: Sports Net
Tenis de Masă
Eliza Samara 33: "De ziua mea nu-mi doresc decât să scap de durerile de spate!"
15/04/2022 LA 07:10
Tenis de Masă
Elizabeta Samara a câștigat Liga Campionilor la tenis de masă
09/04/2022 LA 08:27