Tenis de Masă

O certitudine și o promisiune pentru tenis de masă la Olimpiada Liceelor McDonalds

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Olimpiada Liceelor Tenis de Masa

Credit imagine: Eurosport

DeIon Alexandru
24/02/2020 la 13:52

Tenisul de masă este un sport care am avut în ultimii ani rezultate excelente, cel puțin pe plan european. Micii campioni de la tenis de masă s-au luptat pentru titlul de cel mai bun adolescent la Olimpiada Liceelor McDonalds.

Mihnea-Peter Bordea de la Colegiul German Goethe și Denisa-Mihaela Matei de la Colegiul Economic Hermes s-au impus la capătul unor partide intense.

Tenis de Masă

#DORdeSPORT Interviu cu Eliza Samara

26/04/2020 LA 08:42

Olimpiada Liceelor

Credit imagine: Eurosport

În cele două turnee finale au fost evoluții total diferite. Mihnea Bordea a dominat fără emoții turneul băieților pentru al treilea an consecutiv și s-a impus fără să piardă vreun set, în timp ce Denisa Matei a furnizat surpriza și a câștigat la debut pe tabloul fetelor.

Viitoarele staruri din tenis de masă s-au duelat la Olimpiada Liceelor McDonalds

00:01:35

Timp de 2 luni cei mai buni elevi de liceu din București la 5 sporturi: Handbal, Tenis de masă, Baschet, Volei și Fotbal își vor disputa titlul de campioni. În weekendul următor, OLimpiada Liceelor McDonalds se mută la Liceul Internațional de Informatică din Colentina. Cele mai bune echipe de baschet din București se vor lupta pentru trofeul din 2020.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis de Masă

Aur pentru România la CE Tenis de masă U21! Cristi Pletea & Adina Diaconu, triumfători la dublu mixt

08/03/2020 LA 08:02
Tenis de Masă

Viitorul tenisului de masă este asigurat. Au fost partide memorabile la Olimpiada Liceelor McDonalds

24/02/2020 LA 15:01
Subiecte asemănătoare
Tenis de Masă
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol