Mihnea-Peter Bordea de la Colegiul German Goethe și Denisa-Mihaela Matei de la Colegiul Economic Hermes s-au impus la capătul unor partide intense.

Olimpiada Liceelor

Credit imagine: Eurosport

În cele două turnee finale au fost evoluții total diferite. Mihnea Bordea a dominat fără emoții turneul băieților pentru al treilea an consecutiv și s-a impus fără să piardă vreun set, în timp ce Denisa Matei a furnizat surpriza și a câștigat la debut pe tabloul fetelor.
Tenis de Masă
Cea mai bună jucătoare de tenis de masa din Europa e româncă!
18/09/2022 LA 18:49

Viitoarele staruri din tenis de masă s-au duelat la Olimpiada Liceelor McDonalds

Timp de 2 luni cei mai buni elevi de liceu din București la 5 sporturi: Handbal, Tenis de masă, Baschet, Volei și Fotbal își vor disputa titlul de campioni. În weekendul următor, OLimpiada Liceelor McDonalds se mută la Liceul Internațional de Informatică din Colentina. Cele mai bune echipe de baschet din București se vor lupta pentru trofeul din 2020.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis de Masă
Andrei Istrate şi Camelia Mitrofan au câștigat aurul european în proba de dublu mixt
18/09/2022 LA 07:22
Tenis de Masă
Bernadette Szocs s-a oprit în sferturi la Europene, învinsă de partenera cu care a luat aur la dublu
19/08/2022 LA 13:50