Tenis de Masă

România și-a aflat adversarele de la turneul preolimpic de tenis de masă. Când are loc competiția

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

tenis de masa

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
21/01/2020 la 06:25

Luni seară, echipele naționale de tenis de masă ale României și-au aflat adversarele de la turneul preolimpic de la Gondomar, din Portugalia.

Echipa feminină de tenis de masă a României, din care fac parte Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean și Irina Ciobanu va juca cu Italia în semifinale iar finala ar urma să o dispute cu câștigătoarea dintre Suedia și India. Echipa noastră este campioana europeană en-titre și este antrenată de Viorel Filimon. Echipa care câștigă turneul se califică direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmise în direct pe canalele Eurosport iar echipa care pierde finala va intra într-un nou turneu pentru o eventuală calificare.

Echipa masculină, din care fac parte Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Rareș Șipoș și Cristian Pletea (antrenor Andrei Filimon) va juca cu Slovacia și apoi într-o eventuală finală cu Franța sau Danemarca.

Tenis de Masă

#DORdeSPORT Interviu cu Eliza Samara

26/04/2020 LA 08:42

Turneul are loc în Portugalia, la Gondomar, între 22 și 26 ianuarie.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Tenis de Masă

Aur pentru România la CE Tenis de masă U21! Cristi Pletea & Adina Diaconu, triumfători la dublu mixt

08/03/2020 LA 08:02
Tenis de Masă

Viitorul tenisului de masă este asigurat. Au fost partide memorabile la Olimpiada Liceelor McDonalds

24/02/2020 LA 15:01
Subiecte asemănătoare
Tenis de Masă
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol