Andreea Dragoman şi Rareș Şipoş au obținut aseară o victorie uriașă, care ne menține speranțele ridicate atunci când vine forba despre viitorul tenisului de masa românesc. Cei doi români sunt acum campioni europeni în proba de dublu mixt a Campionatului European U21 de tenis de masă găzduit de orașul belgian Spa.
Isa Cok și Bastien Rambert, adversarii din finală, cei care i-au eliminat pe Elena Zaharia și Darius Movileanu, în 16-imi, au fost adversarii de temut ai Andreei și lui Rareș în startul întâlnirii, ca mai apoi românii să se desprindă decisiv, scor 3-1. De asemenea, Andreea Dragoman bifează a doua medalie la Campionatul European U21, fiind calificată și în semifinale, la simplu feminin.
Tenis de Masă
Cea mai bună jucătoare de tenis de masa din Europa e româncă!
18/09/2022 LA 18:49

Veste excelentă de la Campionatul European U21 din Belgia

Dragoman și Sipoș au câştigat vineri, în optimi, cu 3-2 în faţa francezilor Leo de Nodrest/Camille Lutz, iar în sferturi au dispus de slovacii Jakub Zelinka/Nikoleta Puchovanova cu 3-0, iar sâmbătă au trecut de cuplul rus Vladimir Sidorenko/Maria Tailakova, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.
Cristian Pletea şi Tania Plăian s-au oprit în optimile probei de dublu mixt, învinşi cu 3-0 de ruşii Lev Kaţman/Elizabet Abraamian. În plus, nu mai puțin de cinci români s-au calificat în optimi la simplu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Tania Plăian, Cristian Pletea şi Rareş Şipoş.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis de Masă
Andrei Istrate şi Camelia Mitrofan au câștigat aurul european în proba de dublu mixt
18/09/2022 LA 07:22
Tenis de Masă
Bernadette Szocs s-a oprit în sferturi la Europene, învinsă de partenera cu care a luat aur la dublu
19/08/2022 LA 13:50