Juniorii sub 19 ani au avut cea mai bogată recoltă, cu patru medalii de aur, una de argint şi trei de bronz, în timp ce la cadeţi (U15) am obţinut două medalii de aur.
Eduard Ionescu a câştigat medalia de aur la simplu juniori, după ce a trecut în semifinale de Darius Movileanu (medaliat cu bronz) cu 4-1, iar în finală l-a învins pe polonezul Maciej Kubik cu 4-1.
La dublu masculin, Eduard Ionescu şi Darius Movileanu au cucerit aurul după 3-0 în finala cu francezii Hugo Deschamps/Thibault Poret. În semifinale, Ionescu şi Movileanu au câştigat cu 3-0 în faţa altor francezi, Adrien Coton/Alexis Kouraichi.
Tenis de Masă
Victorie în lacrimi pentru Rareș Șipoș la Campionatul Național de tenis de masă
18/04/2022 LA 13:33
Iulian Chiriţă a câştigat titlul continental al dublu mixt, alături de germanca Annett Kaufmann, în timp ce Darius Movileanu şi Elena Zaharia s-au ales cu medaliile de bronz.
În proba de simplu a junioarelor, Elena Zaharia şi-a adjudecat bronzul, după ce a pierdut semifinala cu franţuzoaica Charlotte Lutz (1-4).
Echipa masculină de juniori (Darius Movileanu, Iulian Chiriţă, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Dragoş Bujor) a câştigat medaliile de aur, iar cea feminină (Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Camelia Mitrofan, Evelyn Ungvari şi Andrea Teglas) a obţinut argintul.
La Under-15, echipa României (Alesia Sferlea, Bianca Mei-Roşu, Cristina Sîngeorzan şi Andreea Jifcu) a câştigat aurul, iar un alt titlu european a fost adus de Bianca Mei-Roşu, la dublu cadete, alături de poloneza Natalia Bogdanowicz. Mei-Roşu şi Bogdanowicz au trecut în semifinale de franţuzoaicele Jade Quynh-Tien Huynh/Elise Pujol cu 3-1, iar în finală le-au învins perechea germană Koharu Itagaki/Josephina Neumann cu 3-0.
România, la Campionatul European destinat juniorilor
  • Junioare I (U19): Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Evelyn Ungvari, Andrea Teglas
  • Junioare II (U15): Andreea Jifcu, Bianca Mei-Roșu, Alesia Sferlea, Cristina Sîngeorzan
  • Antrenori: Anamaria Sebe, Elena Sebe, Mihaela Steff, Viorel Filimon, Alexandru Dincă și Bogdan Albescu
  • Juniori I (U19): Darius Movileanu, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Dragoș Bujor
  • Juniori II (U15): Rareș Cueșdean, Luca Oprea, Robert Podar, Robert Istrate
  • Antrenori: Mădălin Ionașcu, Emilian Bulbuc
Tenis de Masă
Eliza Samara 33: "De ziua mea nu-mi doresc decât să scap de durerile de spate!"
15/04/2022 LA 07:10
Tenis de Masă
Eliza Samara, după câștigarea Ligii Campionilor: "E minunat să fim cea mai bună echipă din Europa"
09/04/2022 LA 19:13