Nume uriașe vor participa la turneul organizat de liderul mondial din ATP. Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Cilic sunt doar câteva din numele care vor evolua la competiția organizată în Serbia, Croația, Bosnia-Herțegovina și Muntenegru. Un număr limitat de bilete s-au vândut în doar câteva minute, așa că stai aproape de canalele Eurosport pentru a vedea întreaga acțiune de la Adria Tour.
Potrivit organizatorilor, în Serbia s-au pus la vânzare 1000 de bilete. Acestea nu au petrecut prea mult timp pe stoc, asta pentru că iubitorii sportului alb au luat cu asalt site-ul turneului, iar tichetele s-au epuizat în doar șapte minute! Pentru că interesul a fost atât de mare, organizatorii au decis să mai scoată la vânzare 1000 de bilete, care vor fi disponibile încă de vineri.
Australian Open
Medvedev, huiduit la Australian Open, după ce a făcut trimitere la Djokovic. Reacția rusului
ACUM O ORĂ

Adria Tour se vede doar pe Eurosport

Prețurile biletelor au fost reduse pentru ca fanii să și le poată permite. Presa locală din Croația transmite faptul că vor să organizeze turneul cu 4,500 de fani în tribune, respectând, în mod evident, toate măsurile de distanțare socială în contextul pandemiei de coronavirus. Antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, îl va ajuta pe sârb să organizeze Adria Tour în Croația. Al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie este de părere că organizarea acestui turneu poate reprezenta renașterea sportului alb după pandemia de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/06/10/2830781.jpg
Sunt, desigur, câteva etape de organizat și în Muntenegru și Bosnia-Herțegovina, însă locațiile nu au fost deocamdată confirmate. Fanii sportului alb de pretutindeni se vor putea bucura de acțiunea de la Adria Tour urmărind canalele Eurosport. Turneul va debut ape Eurosport 2 și Eurosport Player sâmbătă, 13 iunie, de la ora 15, ora României.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
IERI LA 14:07
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
IERI LA 08:20