Sport.blic.rs notează în ediția online de astăzi că 19 din cele 22 de persoane care au intrat în contact cu Dimitrov la Zadar au primit rezultate negative la testul de coronavirus. Borna Coric, care a jucat chiar cu bulgarul sâmbătă, înainte ca acesta să se retragă după ce s-a simțit rău și Victor Troicki sunt singurii pozitivi, iar Novak Djokovic încă așteaptă rezultatele testelor.
UPDATE: Novak Djokovic are și el coronavirus, după ce rezultatele analizelor sârbului au sosit la puțin timp după scrierea acestei știri
"Din cele 22 de persoane implicate direct în turneu, care au fost în contact cu el și care au fost testate la Zadar duminică seară, după ce finala a fost anulată, 19 au obținut un rezultat negativ", notează sursa citată.
Cupa Davis
Canada a cucerit în premieră Cupa Davis! Shapovalov și Auger-Aliassime, eroii canadienilor
ACUM 3 ORE

Djokovic află azi rezultatele pentru testul de coronavirus

Novak Djokovic, unul dintre organizatorii competiției, nu a simțit vreun simptom și, după ce a primit acceptul autorităților competente din domeniul sănătății, din Croația, a decis să se întoarcă în capitala Serbiei, Belgrad. Luni dimineață numărul unu mondial s-a prezentat imediat la un spital, pentru a fi testat, alături de familia sa, iar marți se vor anunța rezulatele analizelor.
De notat că în presa din Croația și Serbia s-a acreditat astăzi ideea că Dimitrov ar fi refuzat două teste de coronavirus, înainte ca starea sa să îl oblige să își facă analizele. Ca atare, este destul de greu de estimat dacă bulgarul a luat virusul de la Belgrad, dacă îl avea dinainte sau dacă l-a contractat chiar la Zadar.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Tenis
Nadal, aproape de dezastru în Chile! Forțele de ordine, depășite total de asaltul unui grup de fani
ACUM 5 ORE
Tenis
Canada a revenit cu Italia și va juca finala Cupei Davis!
ACUM 11 ORE