Jucătoarele de tenis se pregătesc în aceste zile pentru competițiile de la Praga și Varșovia, la care 4 românce vor participa săptămâna viitoare.
În Cehia se vor afla Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu, în timp ce la turneul din Polonia vor participa Ana Bogdan și Irina Begu, toate 4 aflându-și astăzi adversarele din primele dueluri.
La Praga, Sorana Cîrstea, care va fi cap de serie numărul 4, va înfrunta în primul tur o jucătoare venită din calificări, în timp ce Mihaela Buzărnescu va da peste Linda Noskova, beneficiară a unui wildcard.
Tenis
Simona Halep și-a aflat programul de la Cincinnati, ultimul turneu de pregătire pentru US Open
IERI LA 05:42
La Varșovia, Irina Begu, care va fi favorita numărul 4 a turneului, va juca în primul tur cu o sportivă venită din calificări, iar Ana Bogdan se va duela cu Nuria Parrizas Diaz, cap de serie numărul 7.
Citește și:

Irina Begu, în semifinale la Palermo

Până la turneul de la Varșovia, Irina Begu este calificată în semifinalele competiției de la Palermo. Românca a învins-o în sferturi pe Diane Parry, scor 6-1, 6-3, iar pentru un loc în finală va da peste Sara Sorribes Tormo (locul 41 WTA), cea care a trecut în sferturi de Anna Bondar (50 WTA), scor 6-2, 6-3.
În primul tur al turneului de la Palermo, Sorribes Tormo a trecut de românca Ana Bogdan, după un meci tensionat, în care aceasta a fost penalizată cu 6 puncte la începutul setului decisiv.
Begu și Sorribes Tormo s-au mai întâlnit o singură dată până acum. La Praga, în 2020, pe zgură, Irina Begu s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2.
Duelul din semifinalele turneului de la Palermo este programat în această seară, de la ora 23:00.
Tenis
Sorana Cîrstea, depistată pozitiv cu Covid-19! Mesajul postat de româncă
10/08/2022 LA 08:30
Tenis
Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe brațe de pe teren la Iași, cu un game înainte să câștige
02/08/2022 LA 12:13