Ajuns în 2020 la 20 de titluri de Grand Slam câștigate în carieră, Rafael Nadal a făcut deliciul fanilor săi relatând anecdote fel de fel, pe o gamă variată de subiecte. Știți, de exemplu, când își pierde complet controlul Rafa? Sau care sunt scenele din filme care l-au făcut să plângă?
Iată șapte mărturisiri inedite ale "Matadorului", care rămâne în fruntea tenisului masculin, chiar și la 34 de ani, deși mulți i-au prevestit o retragere timpurie din competiții din cauza jocului său fizic.
1. "Am plâns ca un copil la 'Titanic'. Și a fost o scenă foarte emoționantă în 'Regele Leu', când a murit Musafa. Îmi dau lacrimile destul de repede."
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM O ZI
2. "Dețin controlul sută la sută pe teren. Nu dau niciodată cu racheta de pământ. Dar când vine vorba de ciocolată..."
3. "Îmi plac și mie petrecerile. Și, evident, beau și alcool. Prefer tequila."
4. "Nu am mers la prea multe concerte, dar am fost de câteva ori la Julio Iglesias. I-am văzut și pe Shakira și David Bisbal."
5. "La 26 sau 27 de ani, nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi fi la 34 de ani unde sunt acum. Acești ultimi ani au fost un cadou, după toate accidentările pe care le-am avut."
6. "Înaintea unui meci important... uneori dorm bine, alteori nu. La începutul carierei mele eram mai tensionat, dar acum îmi stăpânesc emoțiile destul de bine. Însă, chiar și când dormi mai puțin, să spunem trei-patru ore, te trezești cu multă adrenalină și atunci poți să te descurci bine la meci."
7. "(Cel mai bun sfat pentru copiii care vor să joace tenis): Distrați-vă pe teren!"
  • În această săptămână, Rafael Nadal a fost decorat cu Înalta Cruce a Ordinului 2 Mai (Orden del Dos de May), cea mai înaltă distincție a orașului Madrid.
https://i.eurosport.com/2020/10/11/2912391.jpg
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
18/09/2021 LA 06:39