Vineri, în prima zi de concurs, Gabriela Ruse va deschide confruntarea cu Ekaterina Alexandrova. Mai apoi, Ana Bogdan o va înfrunta pe Veronika Kudermetova. Florin Segărceanu le-a ales pentru partida de dublu pe Irina Bara și Raluca Olaru.
Vineri, de la ora 16 –
  • Gabriela Ruse - Ekaterina Alexandrova
  • Ana Bogdan - Veronika Kudermetova
Australian Open
Australian Open 2022 | Numărul 1 mondial, Barty și surprinzătoarea Collins joacă finala
ACUM 2 ORE
Sâmbătă, de la ora 14 –
  • Ana Bogdan - Ekaterina Alexandrova
  • Gabriela Ruse - Veronika Kudermetova
  • Irina Bara / Raluca Olaru - Anna Blinkova / Anna Kalinskaya
Confruntarea dintre România și Rusia contează pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 aprilie. Întâlnirea România - Rusia de la Cluj-Napoca se va desfăşura după următorul program: vineri, 7 februarie - de la ora 16:00; sâmbătă, 8 februarie - de la ora 14:00.

România – Rusia, în Fed Cup

Pentru această întâlnire, din echipa României nu fac parte jucătoarele de tenis Simona Halep, Irina Begu şi Monica Niculescu, care au renunţat la convocare pentru a se concentra pe turneele WTA în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo.Jucătoarele Irina Bara, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian au fost nominalizate în premieră în lotul de Fed Cup al României.
România nu a întâlnit niciodată Rusia în Fed Cup, dar a avut două confruntări cu URSS, ambele pierdute, în 1978 (0-3), la Melbourne, în sferturile Grupei Mondiale, şi în 1986 (0-3), la Praga, în turul al doilea al Grupei Mondiale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Ashleigh Barty vs Danielle Collins se anunță o finală pasionantă
ACUM 12 ORE
Australian Open
Ashleigh Barty, micuța "bestie" care domină tenisul mondial de 112 săptămâni!
ACUM 12 ORE