Chiar dacă că este dublu vaccinat, Nick Kyrgios este de părere că sportivii nu ar trebui să fie obligați să se vaccineze pentru a-și putea face meseria: "Kyrie (Irving, jucător din NBA care refuză să se vaccineze), Novak... Băieţii ăştia au dat atât de mult, au sacrificat atât de mult. Sunt sportivi internaţionali admiraţi de milioane de oameni.
Cred că este greşit din punct de vedere moral să forţezi pe cineva să se vaccineze. Sunt dublu vaccinat, dar nu poţi forţa pe cineva să se vaccineze sau să spui <nu poţi juca aici pentru că nu eşti vaccinat>. Există şi alte soluţii, cum ar fi să fii testat în fiecare zi. Au teste rapide în Statele Unite, se întâmplă în Australia. Este eficient în proporţie de 85% şi obţineţi rezultatul în 15 minute", a transmis Nick Kyrgios cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
ACUM O ORĂ

Cum a reușit Nick Kyrgios să-l surprindă pe Novak Djokovic

"Nu cred că ar trebui să aibă loc următorul Australian Open. Trebuie să trimitem un mesaj locuitorilor din Melbourne care au trăit 275 de zile de izolare. Sunt sigur că Novak este "mai mare" la nivel internaţional decât Kyrie (Irving). Novak este regele Serbiei. Vorbim despre unul dintre cei mai buni jucători de tenis din istorie. Hei Novak, jucăm împreună la dublu la Australian Open, baby? Nu, glumesc, nu mi-aş face asta", a mai spus Nick Kyrgios.
Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a fost întrebat la Torino ce crede despre declarația făcută de Nick Kyrgios, care s-a opus vaccinării obligatorii pentru a participa la turnee: "Având în vedere tot ce a spus Nick despre mine în ultimii ani, e o opinie total neașteptată. Cu toate acestea, de data asta sunt complet de acord cu el. Fiecare ar trebui să aibă libertatea de a alege – fie că este vorba de vaccinare sau de altceva. Întotdeauna am susținut libertatea și alegerea. Prosperitatea este imposibilă fără aceste valori", a spus Djokovic la o conferință de presă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM 2 ORE
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM O ZI