Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, a încheiat sezonul 2019 cu gânduri bune referitoare la anul acesta, dar și cu multă încredere pentru sezonul viitor. Simona a obținut o singură victorie la Turneul Campioanelor la ediția din acest an, cu Bianca Andreescu, și a ratat calificarea în semifinale la competiția de la Shenzhen.
Prin urmare, fostul lider mondial din WTA a plecat în vacanță. Simona a publicat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram de la plajă, un loc exotic și o vacanță binemeritată la finalul sezonului în care a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei, la Wimbledon, după o finală memorabilă cu Serena Williams.

Mesajul Simonei Halep: "Vacanța mai întâi"

Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 2 ORE
"Alt an a ajuns la final. Mulțumiri tuturor celor din echipa mea, familiei, prietenilor și fanilor. Un an plin cu amintiri grozave ale unui vis care s-a împlinit la cel mai frumos club de tenis din lume: Wimbledon și al șaselea an consecutiv în care terminîn Top 4 WTA. Și acum, să începem în forță 2020 cu un mare zâmbet pe față, acum că D a revenit în echipa mea. Dar nu încă, vacanța mai întâi. Mulțumiri speciale pentru o persoană specială, Darren Cahill", a transmis Simona Halep pe contul personal de Instagram.
Darren i-a răspuns și el imediat elevei lui: "Se pare că ai început deja să te antrenezi, nu? Bravo pentru un nou sezon grozav, Simo! Bucură-te de vacanță și de abia aștept să începem treaba anul viitor. Îmbrățișări pentru Toni, Daniel, Theo și Marian... și desigur, pentru tine! Felicitări, rockstar!"
Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM 3 ORE
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 17 ORE