Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, a încheiat sezonul 2019 cu gânduri bune referitoare la anul acesta, dar și cu multă încredere pentru sezonul viitor. Simona a obținut o singură victorie la Turneul Campioanelor la ediția din acest an, cu Bianca Andreescu, și a ratat calificarea în semifinale la competiția de la Shenzhen.
Prin urmare, fostul lider mondial din WTA a plecat în vacanță. Simona a publicat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram de la plajă, un loc exotic și o vacanță binemeritată la finalul sezonului în care a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei, la Wimbledon, după o finală memorabilă cu Serena Williams.

Mesajul Simonei Halep: "Vacanța mai întâi"

Tenis
Schimbări în clasamentul WTA: o nouă coborâre pentru Simona Halep! Câte poziții a urcat Buzărnescu
ACUM O ORĂ
"Alt an a ajuns la final. Mulțumiri tuturor celor din echipa mea, familiei, prietenilor și fanilor. Un an plin cu amintiri grozave ale unui vis care s-a împlinit la cel mai frumos club de tenis din lume: Wimbledon și al șaselea an consecutiv în care terminîn Top 4 WTA. Și acum, să începem în forță 2020 cu un mare zâmbet pe față, acum că D a revenit în echipa mea. Dar nu încă, vacanța mai întâi. Mulțumiri speciale pentru o persoană specială, Darren Cahill", a transmis Simona Halep pe contul personal de Instagram.
Darren i-a răspuns și el imediat elevei lui: "Se pare că ai început deja să te antrenezi, nu? Bravo pentru un nou sezon grozav, Simo! Bucură-te de vacanță și de abia aștept să începem treaba anul viitor. Îmbrățișări pentru Toni, Daniel, Theo și Marian... și desigur, pentru tine! Felicitări, rockstar!"
Tenis
Simona Halep împlinește 30 de ani! Cum a fost anul 2021 pentru sportivă și ce urmează pentru ea
ACUM 3 ORE
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
25/09/2021 LA 06:40