La mijlocul acestei săptămâni, Nicușor Ene a suferit un infarct și a fost adus de urgență cu elicopterul SMURD la București. Medicii din Constanța au considerat că singura șansă a tehnicianului e să aibă parte de îngrijirea din capitală, dar nici doctorii de aici nu au reușit să îl ajute. Aceștia i-au montat un stent, dar au fost rezervați în privința șanselor acestuia de a supraviețui.
Astăzi, profesorul Ene a pierdut lupta, lucru care a întristat-o profund pe Simona Halep. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, fostul număr unu mondial a ținut să îi tranmită un mesaj de adio celui care i-a ghidat primii pași în tenis.
"Doar ce am aterizat de la Dubai, acolo unde am făcut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe mama...astăzi, apelul s-a încheiat cu vestea tristă că domn profesor Ene ne-a părăsit, o persoană blândă, care nu m-a certat nici măcar o dată în toți acei patru ani în care m-a învăţat absolut tot ce înseamnă tenisul.
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 10 ORE
A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanţa, atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon. ...mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!", a scris Halep.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 12 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 15 ORE